Τρίτη 5 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Εκτός ALPHA ο Στ. Μαλέλης

«Απηλλάγη» των καθηκόντων του ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ALPHA Σταμάτης Μαλέλης, με απόφαση του ΔΣ της εταιρίας. Η απομάκρυνση ουσιαστικά του Σταμάτη Μαλέλη από τον ALPHA, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αφού οι σχέσεις του με τον Στάθη Τσοτσορό εδώ και αρκετό καιρό ήταν διαταραγμένες.

Αφορμή του εξαναγκασμού σε παραίτηση του Σταμάτη Μαλέλη υπήρξε η «κόντρα» του διευθυντή ενημέρωσης και του Στάθη Τσοτσορού για τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς φυσικά να είναι αυτός ο κύριος λόγος «αλλαγής» στη διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού.

Για την απομάκρυνσή του ο ALPHA επικαλείται δημοσιεύματα που έφεραν τον Σταμάτη Μαλέλη να πηγαίνει σε άλλο σταθμό και τα οποία δεν τα διέψευσε. Σε χτεσινή ανακοίνωση του ALPHA συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από πρόσφατα και επίμονα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης» ν' αποχωρεί από το «σταθμό μας» και να προτίθεται να εργαστεί σε άλλο ανταγωνιστικό μέσο, το ΔΣ της εταιρίας αφού έλαβε υπόψη του την «αβεβαιότητα που προέκυψε και κυρίως το γεγονός» ότι δε διαψεύστηκαν τα δημοσιεύματα, «απάλλαξε τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού μας» Σταμάτη Μαλέλη από τα καθήκοντά του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ