Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 2021 - Κυριακή 5 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τη Δευτέρα η σύσκεψη συνδικάτων στην Αττική για την οργάνωση της πάλης

Κάλεσμα συντονισμού και οργάνωσης της πάλης για την προστασία της υγείας του λαού, για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων απευθύνουν έξι Ομοσπονδίες εργαζομένων της Αττικής προς τα Εργατικά Κέντρα της Αττικής, άλλες Ομοσπονδίες και Συνδικάτα.

Καλούν σε σύσκεψη τη Δευτέρα 6 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Μητροπόλεως, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, για να συζητήσουν και να οργανώσουν την πάλη ενάντια στην κλιμάκωση της αντεργατικής και αντιλαϊκής επίθεσης.

Οι Ομοσπονδίες που απευθύνουν το κάλεσμα είναι: Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΟΕΦΣΕΕ), Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών, Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, Ομοσπονδία Εργαζομένων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ).

«Στον αγώνα για να υπάρξει οργάνωση της πάλης με στόχο να απαλλαγούμε από την πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας χωράει κάθε σωματείο, κάθε έντιμος συνδικαλιστής. Η πείρα και από τη δράση του λαού μας στις πυρκαγιές απέδειξε ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Ολοι στα συνδικάτα: Ολοι στον αγώνα! Για να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με σύγχρονα δικαιώματα», σημειώνεται στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών.

Στη Λάρισα

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας οργανώνει σύσκεψη σωματείων την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Λάρισας, όπου θα συζητηθούν ο συντονισμός και η οργάνωση της πάλης για την προστασία της υγείας του λαού και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ