Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πρόγραμμα αγωνιστικής δράσης

Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τα οξυμένα προβλήματα των εργατικών - λαϊκών οικογενειών παίρνουν εργατικά σωματεία και μαζικοί φορείς της Θεσσαλίας.

Ενδεικτικά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο κέντρο του Βόλου πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου σωματεία και φορείς της Μαγνησίας. Κατήγγειλαν την ακρίβεια που λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα, απαίτησαν ουσιαστικά μέτρα προστασίας για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων και των πανεπιστημίων και διατράνωσαν την απόφασή τους να παλέψουν μέσα από τα σωματεία για να μείνει στα χαρτιά ο αντεργατικός νόμος Χατζηδάκη. Απαίτησαν το ξήλωμα όλων των αντεργατικών νόμων της τωρινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Χτες, Δευτέρα, εργατικά σωματεία των Τρικάλων πραγματοποίησαν κινητοποίηση στη ΔΕΗ, απαιτώντας να μη γίνει καμία αύξηση στα τιμολόγια και να μειωθεί η τιμή του ρεύματος. Ανάλογη κινητοποίηση θα γίνει σήμερα στη Λάρισα, στις 11 π.μ. στο κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Καρδίτσας, από το Εργατικό Κέντρο και άλλους μαζικούς φορείς.

Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε σχολεία και γειτονιές, προκειμένου να αναδειχθεί η ανάγκη για μέτρα προστασίας από την πανδημία. Σε αυτό το πλαίσιο, αύριο Τετάρτη στη 1.30 μ.μ. εργατικά σωματεία των Τρικάλων θα πραγματοποιήσουν κινητοποίηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ