Τετάρτη 15 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύλληψη γιατί δεν ανέφερε ότι ανέσυρε νεκρό ψαροντουφεκά

Aπρόβλεπτη εξέλιξη είχε ο θάνατος 74χρονου υποβρύχιου αλιέα, ο οποίος αγνοείτο και εντοπίστηκε νεκρός από το Λιμενικό Σώμα την Κυριακή στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Μελάνη του Πηλίου Μαγνησίας.

Οπως ανακοίνωσε χτες το αρχηγείο του Λιμενικού, το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη στη συγκεκριμένη παραλία άνδρας 52 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού. Συγκεκριμένα, το αρχηγείο αναφέρει πως το πρωί της Κυριακής ο 52χρονος, κατά τη διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος στην θαλάσσια περιοχή Ξυνοβρύση Πηλίου, ανέσυρε τα δίχτυα του, στα οποία βρέθηκε μπλεγμένος ο 74χρονος αγνοούμενος υποβρύχιος αλιέας, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, και στη συνέχεια τον έριξε ξανά στη θάλασσα με τα δίχτυα του, χωρίς να αναφέρει το περιστατικό στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος είχε πάει για ψάρεμα το περασμένο Σάββατο και το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε η λιμενική αρχή Βόλου ότι αγνοείται. Ο ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Μελάνη Πηλίου και ανασύρθηκε από δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον λιμένα Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ