Σάββατο 9 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 10 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πολιτιστικές ομάδες και δράσεις για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου

Από το Στέκι του «κόκκινου Αερόστατου» στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Από το Στέκι του «κόκκινου Αερόστατου» στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Μαθαίνουμε να δουλεύουμε συλλογικά, να δημιουργούμε, να εκφραζόμαστε... Αυτός είναι ο άξονας πάνω στον οποίο σχεδιάζουν τα Στέκια της ΚΝΕ τις δραστηριότητες στις οποίες καλούν να συμμετάσχουν παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Η ΚΝΕ μέσα από τα Στέκια που έχει ιδρύσει σε διάφορες πόλεις ετοιμάζει με ιδιαίτερη φροντίδα μια πολιτιστική και δημιουργική ανάσα που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, ειδικά μετά το μεγάλο διάστημα που αναγκαστικά κλείστηκαν σπίτι. Δωμάτια με δανειστικές βιβλιοθήκες με ποικιλία τίτλων για παιδιά και επιτραπέζια παιχνίδια, χώροι για δραστηριότητες, εκδηλώσεις, πάρτι και πολλά ακόμα περιμένουν τους μικρότερους φίλους της ΚΝΕ.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), μια κυψέλη δημιουργίας στην καρδιά της Αθήνας, με πλούσια και μορφωτική πολιτιστική δραστηριότητα που απλώνεται σε όλη τη χρονιά, οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» θα δώσουν και φέτος καλλιτεχνικό ραντεβού. Θα λειτουργήσουν παιδική θεατρική ομάδα, μουσικό εργαστήρι για την προετοιμασία αφιερώματος στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και μαθήματα ντραμς για παιδιά.

Στο «Τραβέρσο», το καινούργιο Πολιτιστικό Στέκι που άνοιξε στον Πειραιά (Φίλωνος 9), θα λειτουργήσει παιδική θεατρική ομάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τέλη Οκτώβρη. Οποιος γονιός επιθυμεί να συμμετάσχει το παιδί του στις πολιτιστικές ομάδες και δραστηριότητες, χρειάζεται να καλέσει στο τηλέφωνο 2108823674 για την Αθήνα και στο 2104179462 για τον Πειραιά, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ