Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Τα ριμπάουντ «πλήγωσαν» τον ΠΑΟ

Ευκαιρία για μια σημαντική εκτός έδρας νίκη έχασε ο Παναθηναϊκός στη Χώρα των Βάσκων, στη Βιτόρια, όπου ηττήθηκε 81-79 από την Μπασκόνια για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Παρέμεινε έτσι χαμηλά στη βαθμολογία, με 1 νίκη και 2 ήττες.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, πλήρωσαν όμως τα σημαντικά λάθη στα οποία υπέπεσαν στο κρίσιμο τελευταίο τρίλεπτο, ενώ η ήττα σφραγίστηκε από το χαμένο σουτ τριών πόντων του Παπαπέτρου στην τελευταία επίθεση.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός εμφάνισε αδυναμίες στο παιχνίδι του και βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ στις δύο πρώτες περιόδους (5-17, 40-35). Στην 3η περίοδο όμως με μπροστάρη τον Παπαπέτρου αντέδρασε, ισορρόπησε τον αγώνα και «ροκάνισε» τη διαφορά στο καλάθι (61-59). Στο τελευταίο δεκάλεπτο τη σκυτάλη στις επιτυχημένες προσπάθειες πήρε ο Μέικον και οι «πράσινοι» έδειχναν έτοιμοι για το «διπλό», πριν τα λάθη να γείρουν την πλάστιγγα σε βάρος τους.

Για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί αύριο Παρασκευή δεύτερη συνεχόμενη δοκιμασία επί ισπανικού εδάφους, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 4η αγωνιστική.

  • Με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η Euroleague για την ενέργεια των οπαδών του να ανάψουν καπνογόνο στον αγώνα με τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ