Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Κυρωτική διαδικασία κατά του «EXTRA»

Εναρξη κυρωτικής διαδικασίας κατά του τηλεοπτικού σταθμού «EXTRA», αποφάσισε προχτές το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Η απόφαση ελήφθη για την επίμαχη εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη, που έβαλλε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το ΕΣΡ, στην ίδια συνεδρίαση, διατύπωσε την τελική σύμφωνη γνώμη του, για τους 15 ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα πάρουν άδεια για να εκπέμπουν στο Νομό Αττικής. Οπως αναμενόταν, στους 15 «μπαίνει» ο ραδιοφωνικός σταθμός του Γ. Κουρή «Athens Besines» με 14 μόρια. Η απόφαση ελήφθη μετά τον έλεγχο νομιμότητας που άσκησε ο υπουργός Τύπου Χρήστος Πρωτόπαππας, ο οποίος ζητούσε από το ΕΣΡ να δώσει τη δυνατότητα στον εν λόγω σταθμό να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία, σε σχέση με το απασχολούμενο προσωπικό.

Μετά την προχτεσινή απόφαση του ΕΣΡ, εκτός της λίστας των ραδιοφωνικών σταθμών στους οποίους θα χορηγηθούν άδειες, μένουν οι τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί «Diva», «Radio Gold» και «Πειραϊκή Εκκλησία», που, σύμφωνα με την προηγούμενη μοριοδότηση του ΕΣΡ, ισοβαθμούσαν και διεκδικούσαν τη 15η θέση. Οι τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί, με την τελική μοριοδότηση, καταλαμβάνουν με 13 μόρια την 16η, 17η και 18η θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ