Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Δραστηριότητες συνδικαλιστικών οργανώσεων

Συγκέντρωση σήμερα, Πέμπτη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια, οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας», απαιτώντας μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, καμιά διακοπή, κατάργηση των χαρατσιών για τα εργατικά και λαϊκά νοικοκυριά. Επίσης, αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές, ΣΣΕ.

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας διοργανώνει συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 22 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Μηνά.

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου διοργανώνει σύσκεψη με θέμα την ενίσχυση του δημόσιου τομέα Υγείας σε όλο τον νομό, την Τετάρτη 3 Νοέμβρη.

Συνεχίζονται οι συσκέψεις

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι συσκέψεις συνδικαλιστικών οργανώσεων σε μια σειρά πόλεις.

Σήμερα, Πέμπτη: Στην Καρδίτσα, στις 6.30 μ.μ. στο αίθριο της δημοτικής αγοράς. Στα Τρίκαλα, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Στην Εύβοια, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Αύριο Παρασκευή 22 Οκτώβρη: Στη Ζάκυνθο, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου. Στην Ηλεία, στις 6.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας του νομού στον Πύργο.

Το Σάββατο 30 Οκτώβρη, στην Κεφαλονιά, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου (λεωφόρος Αντ. Τρίτση 119, παραλία Αργοστολίου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ