Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Δεσπόζει η κόντρα Ατρόμητου - Παναθηναϊκού

Η αναμέτρηση με... άρωμα Super League 1 στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, δεσπόζει στο σημερινό κυρίως μέρος του προγράμματος στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (19.00, Cosmote Sport 2). Στην πιο ενδιαφέρουσα κόντρα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση οι δύο αντίπαλοι στον αγώνα νοκ άουτ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλοντας να αποφύγουν ένα πρόωρο «αντίο». Θέλοντας παράλληλα και την πρόκριση για ψυχολογικούς λόγους, με τον γηπεδούχο Ατρόμητο να ψάχνει εξιλέωση για την κακή πορεία στο πρωτάθλημα και τους «πράσινους» να ξεπεράσουν την αδυναμία τους στα εκτός έδρας ματς.

Ο Ατρόμητος θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες αφού θα λείψουν οι Κλωναρίδης και Σπιριντόνοβιτς λόγω ίωσης, ο τραυματίας Μουνίθ καθώς και οι ανέτοιμοι Νταβιώτης και Χαρίσης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πήρε 22 παίκτες στην αποστολή με μόνο απόντα τον τραυματία Μακέντα.

Οι δύο ομάδες κατέθεσαν κοινό αίτημα στη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΟ) για να υπάρχει VAR (δεν ισχύει σε αυτήν τη φάση), ωστόσο δύσκολα θα ικανοποιηθεί αυτό.

Κατά τ' άλλα, δύσκολες δοκιμασίες στην επαρχία περιμένουν τις έτερες ομάδες της SL 1 στα υπόλοιπα ματς του σημερινού προγράμματος.

  • Τα παιχνίδια (15.00): Ξάνθη - Ιωνικός (Cosmote Sport 1), Ηλιούπολη - Λαμία, (17.15) Πανσερραϊκός - Βόλος (Cosmote Sport 3), (21.30) Παναχαϊκή - Παναιτωλικός (Cosmote Sport 1).
Εκπλήξεις από Λεβαδειακό και ΑΕΛ

Η νίκη του Λεβαδειακού στην έδρα του με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, που έδωσε την πρόκριση στους Βοιωτούς, ξεχώρισε στα χτεσινά παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 5ης φάσης. Στη Λάρισα σε ένα ματς με ένταση και εκατέρωθεν παράπονα για τη διαιτησία η ΑΕΛ πήρε την πρόκριση επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στα πέναλτι (κ.α. και παρ. 1-1). Την πρόκριση πήρε και η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε της Καλλιθέας με 5-4 στα πέναλτι (κ.α. και παρ. 0-0).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ