Τρίτη 2 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Αντεξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι, συνεχίζει 1ος ο Ολυμπιακός

Η ΑΕΚ, που άντεξε στο ντέρμπι με τον Αρη παίρνοντας πολύτιμη νίκη, και ο Ολυμπιακός, που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο και συνεχίζει μόνος 1ος, ήταν οι βασικοί κερδισμένοι στην 8η αγωνιστική της Super League 1, άλλη μια αγωνιστική κατά την οποία εκδηλώθηκαν πλήθος παραπόνων για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, παρότι αγωνίστηκε για πολλή ώρα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μήτογλου στο 71', με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της Στάνκοβιτς άντεξε απέναντι στην ασφυκτική πίεση του Αρη και πήρε πολύτιμη νίκη με σκορ 2-1 (Μήτογλου 15', Μάνταλος 37' πέναλτι - Γκαρσία 73') η οποία τη διατηρεί σε απόσταση «βολής» από την κορυφή. παραμένοντας μια ανάσα απ την κορυφή. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί στο πρώτο μέρος, αλλά στη συνέχεια προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Ο Αρης κυριάρχησε πλήρως στο β' μέρος και «βομβάρδισε» την ΑΕΚ (23 τελικές, 10 κόρνερ), αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση, με την πλευρά του Αρη να φωνάζει για τη διαιτησία και να προβαίνει σε καταγγελίες για απειλές από ανθρώπους της ΑΕΚ.

Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, αλλά «απέδρασε» με νίκη 2-1 (Τικίνιο 13', Ελ Αραμπί 70' πέναλτι - Βέργος 19') και παρέμεινε στην κορυφή.

  • Αλλα αποτελέσματα: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0, ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 4-1, Λαμία - Ατρόμητος 2-2, ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1, Ιωνικός - Βόλος 1-1.
  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 20, ΑΕΚ 19, ΠΑΟΚ 16, Βόλος 14, Παναθηναϊκός 11, ΠΑΣ Γιάννινα 10, ΟΦΗ 9, Αστέρας Τρίπολης 9, Ιωνικός 9, Αρης 8 (-6), Λαμία 6, Παναιτωλικός 5, Απόλλων Σμύρνης 5, Ατρόμητος 3.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ