Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ζητούν νέα Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ

Παρέμβαση στο ΔΣ της ΟΛΜΕ με σκοπό την άμεση σύγκληση νέας Γενικής Συνέλευσης προέδρων των ΕΛΜΕ θα κάνουν την Τρίτη 9/11, στις 13.00, μια σειρά ΕΛΜΕ, όπως αποφάσισαν σε διαδικτυακή σύσκεψη που έγινε την Κυριακή με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος 14 συνολικά ΕΛΜΕ, με την ιδιότητα είτε του συμμετέχοντα είτε του παρατηρητή.

Στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των ΕΛΜΕ εκφράστηκε η διάχυτη δυσαρέσκεια του κλάδου απέναντι στην πλειοψηφία της Ομοσπονδίας, που «έκανε ό,τι μπορεί να σταματήσει η απεργία - αποχή, ενώ 20 μέρες μετά τη ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ, δεν έχει βγάλει ούτε μία ανακοίνωση για το τι να κάνουν οι συνάδελφοι στα σχολεία! Την ίδια ώρα, παρά την αντίσταση χιλιάδων εκπαιδευτικών, η επίθεση στα σχολεία για να πάρουν μέρος οι συνάδελφοι στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση δυναμώνει», σημειώνουν οι εκπαιδευτικοί.

Θυμίζουμε ότι 32 ΕΛΜΕ μέχρι τώρα έχουν συνυπογράψει κοινό κείμενο - αίτημα που ζητά από το ΔΣ της ΟΛΜΕ σύγκληση νέας ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ (σχεδόν το 40%), γεγονός που καταστατικά υποχρεώνει το ΔΣ της ΟΛΜΕ να προβεί σε εκ νέου σύγκληση (άρθρο 34 του καταστατικού της ΟΛΜΕ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ