Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ 72-74
Χαρά ... αγνοείται

Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague παραμένει ο Παναθηναϊκός μετά και τη νέα του ήττα, 74-72 από την Ούνιξ Καζάν στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους «πράσινους» και 7η συνολικά, που τους διατηρεί καθηλωμένους στη 17η και προτελευταία θέση, καθώς απέτυχαν να βγάλουν αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα.

Απέναντι στη ρωσική ομάδα ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την αδυναμία του να πάρει διαφορά σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, και κυρίως τα λάθη στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Μέχρι τότε, μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, η ελληνική ομάδα χάρη στην παρουσία του Παπαγιάννη κάτω από τα καλάθια (17 ριμπάουντ) και τους πόντους του Μέικον είχε προηγηθεί 64-59 στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, προβάδισμα όμως που δεν μπόρεσε να κρατήσει. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο - πόντο, και στα 30'' από τη λήξη η πλάστιγγα έγειρε για την Ούνιξ μετά από ένα κρίσιμο χαμένο ριμπάουντ από τον Παπαγιάννη και στη συνέχεια ένα καθοριστικό καλάθι του Μπράουν.

Παναθηναϊκός: Πέρι 10, Μέικον 14, Παπαγιάννης 14, Μποχωρίδης, Παπαπέτρου 10, Κασελάκης 2, Γουάιτ 7, Φλόιντ 2, Ντέντοβιτς, Εβανς 4, Σαντ Ρος 9.

Ούνιξ: Σπίσου 5, Μπράουν Τζ. 2, Κάναν 15, Μπράουν Λ. 13, Μπράντλι, Χεζόνια 9, Ουζίνσκι, Τζέκιρι 8, Μέιγιο 7, Βοροντσέβιτς 15.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ