Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 14 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021
Εντείνεται η προσπάθεια των Κομματικών Οργανώσεων

Με «κόκκινα μεροκάματα» και προσφορές τιμάμε τη γενέθλια μέρα του Κόμματος στις 17 Νοέμβρη

Σχεδόν το ένα τρίτο του πανελλαδικού πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης 2021 έχει αγγίξει η κάλυψη, που μετά το 2ο «κλείσιμο» βρίσκεται στο 32,18%. Με αισιοδοξία συνεχίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις τη μάχη, πυκνώνοντας τις προσπάθειές τους, ώστε συνεχώς να διευρύνεται το κομμάτι όσων ενισχύουν το ΚΚΕ. Οι σημαντικές πρωτοβουλίες της προηγούμενης βδομάδας με την πανεξόρμηση για την Υγεία, οι απεργιακές μάχες και οι κινητοποιήσεις σε μια σειρά από κλάδους τράβηξαν προς τα μπροστά τη δουλειά με το κουπόνι. Με ακόμη μεγαλύτερους και συγκεκριμένους στόχους οι κομματικές δυνάμεις προετοιμάζονται για τις επόμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι η πλούσια δραστηριότητα για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, αλλά και η γενέθλια μέρα του Κόμματος - στις 17 Νοέμβρη - που πάντα συνοδεύεται από πολλές προσφορές και «κόκκινα μεροκάματα», είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει σημαντικό άλμα στην κάλυψη των στόχων.

«Φουντώνει» η άμιλλα

Με οδηγό και το Κάλεσμα της ΚΕ, η μάχη της άμιλλας «φουντώνει» για τα καλά πλέον.

Τη σχετική πρόσκληση που απηύθυνε τις προηγούμενες μέρες η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας αποδέχεται η ΚΟ Θεσσαλίας.

Οπως σημειώνει στον «Ριζοσπάστη» ο Γιώργος Χαρίτος, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ: «Στην προσπάθεια για την ενίσχυση του Κόμματος σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η άμιλλα. Είναι στοιχείο που μπορεί να κινητοποιήσει μεγαλύτερο μέρος του δυναμικού μας, να ενισχύσει την ευθύνη, την ατομική προσπάθεια, την αυτοθυσία και προσφορά στο Κόμμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση σε άμιλλα που μας απηύθυνε η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας. Γνωρίζουμε ότι λόγω της πανδημίας, οι σύντροφοί μας από τη Δυτική Ελλάδα και την Πάτρα δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους απέναντι στην ΚΟ Θεσσαλίας και την ΚΟ Λάρισας, που βρέθηκαν μπροστά στην κάλυψη των πλάνων πριν από ένα χρόνο, ωστόσο δεσμευόμαστε ότι στην απίθανη περίπτωση που βρεθούμε τελικά δεύτεροι, θα τους φιλοξενήσουμε στην περιοχή μας, ξεναγώντας τους σε μέρη όπου δόθηκαν σκληροί αγώνες στο παρελθόν.

Τιμάμε στην πράξη το ηρωικό Κόμμα μας, με δύναμη, αισιοδοξία και στηριγμένοι στον λαό δίνουμε με σιγουριά τη μάχη».

Στην Αττική, η ΤΟ Α' Αθήνας βρίσκεται ήδη στο 30% του πλάνου της και φιλοδοξεί να μη χάσει τα περσινά πρωτεία, καθώς είχε αναδειχθεί πρώτη στην άμιλλα σε επίπεδο Αττικής. Ταυτόχρονα, η ΤΟ Α' Αθήνας καλεί σε πιο ξεχωριστή άμιλλα την Οργάνωση Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής υποσχόμενη ότι θα πάρει τη ρεβάνς από την προηγούμενη κούρσα των δύο Τομεακών Οργανώσεων για την πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη», όπου βρέθηκε ελάχιστα πίσω. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Οι Κομματικές Οργανώσεις της ΤΟ Α' Αθήνας της ΚΟΑ έχουν μπει με ενθουσιασμό στη μάχη της επιτυχίας της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2021!

Τα πρώτα "κλεισίματα" του μήνα μάς έχουν βρει ήδη στο 30% του πλάνου μας και συνεχίζουμε ακόμα πιο μαχητικά για την υπερκάλυψη!

Στόχος μας είναι να μη μείνει γειτονιά και χώρος δουλειάς στην Αθήνα που να μην έχουμε απευθυνθεί με το κουπόνι της οικονομικής ενίσχυσης, που να μη φτάσει το Κάλεσμά μας για λαϊκή αντεπίθεση, για συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Ξέρουμε ότι σε αυτήν τη μάχη δεν θα είμαστε μόνοι μας, αλλά θα έχουμε στο πλευρό μας δεκάδες φίλους και οπαδούς, ανθρώπους με τους οποίους έχουμε βρεθεί μαζί σε αγώνες και στέκονται στο πλευρό μας αποφασισμένοι να συμβάλουν και εκείνοι με το κουπόνι στο χέρι στην ενίσχυση και ισχυροποίηση του Κόμματος.

Καλούμε σε άμιλλα την Οργάνωση του Νότιου Τομέα, γνωρίζοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι μικρή η διαφορά της από την πρώτη Α' Αθήνας στην τελική κάλυψη των πλάνων!

Καλή επιτυχία σύντροφοι, καλή δύναμη στον αγώνα "για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθουν"!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ