Τρίτη 23 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ξέφυγε ο Ολυμπιακός, εντυπωσιακός ο ΠΑΣ

Eurokinissi Sports

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ, που τον απέσπασε στη βαθμολογία, το εντυπωσιακό «διπλό» του ΠΑΣ Γιάννινα στου Χαριλάου και η «αφύπνιση» του Ατρόμητου σε βάρος του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν στη 10η αγωνιστική της Super League 1.

Στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 τη γηπεδούχο ΑΕΚ και ξέφυγε ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Με πρωταγωνιστές τον Ελ Αραμπί, που πέτυχε δύο γκολ (34', 70'), και τον Αγκιμπού Καμαρά που πέτυχε άλλο ένα (3'), οι «ερυθρόλευκοι» αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και αξιοποίησαν στο έπακρο τα λάθη της ΑΕΚ, ιδίως στις αντεπιθέσεις. Τα προαναφερθέντα λάθη συνέβαλαν καθοριστικά στο να γείρει η πλάστιγγα σε βάρος της «Ενωσης» - που είχε σκόρερ εις διπλούν τον Αραούχο (15', 79') - παρά τη μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας που είχε και την πίεση που άσκησε στον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πάντως ότι η ΑΕΚ φωνάζει για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Βράνιες μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού λίγο πριν το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Το αποτέλεσμα της αγωνιστικής σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εντυπωσιακός και νίκησε τον Αρη με το εκκωφαντικό 5-0 (Σνάιντερ 5', Μιλιτσιάνου 35', Περέα 54', Εραμούσπε 71' πέναλτι, Μέντεζ 85'). Ηταν η βαρύτερη εντός έδρας ήττα στην ιστορία του Αρη, όπου το κλίμα είναι πολύ βαρύ.

Το «ρόδι» έσπασε ο Ατρόμητος με ηχηρό τρόπο, καθώς η πρώτη του φετινή νίκη σημειώθηκε επί του ΠΑΟΚ με 2-0 (Κουλούρης 45', 68' πέναλτι) στο Περιστέρι και του έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε εκ νέου έδαφος στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

  • Αλλα αποτελέσματα: Βόλος - ΟΦΗ 0-2, Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1, Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης 1-0, Λαμία-Παναθηναϊκός 1-3.
  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 26, ΑΕΚ 20, ΠΑΟΚ 19, ΠΑΣ Γιάννινα 16, ΟΦΗ 15, Παναθηναϊκός 14, Βόλος 14, Αρης 11, Αστέρας Τρίπολης 10, Ιωνικός 10, Λαμία 9, Παναιτωλικός 8, Ατρόμητος 6, Απόλλων Σμύρνης 6.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ