Σάββατο 27 Νοέμβρη 2021 - Κυριακή 28 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΚΟΤΑΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και μαχητή του ΔΣΕ και της Εθνικής Αντίστασης και εξόριστου στην Γυάρο, που «έφυγε» από τη ζωή στις 4/1/2011, και ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, μέλους του ΚΚΕ και μαχήτριας του ΔΣΕ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 2/2/2017, που έζησαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στο Μπρνο της Τσεχοσλοβακίας μέχρι το 1981 που επαναπατρίστηκαν, τα παιδιά τους Τατιανή και Γιώργος προσφέρουν 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΕΡΓΕΤΗ, συνταξιούχου καθηγητή Μαθηματικών από την Πάτρα, που «έφυγε» τόσο άδικα και αναπάντεχα από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ερευνητικών Κέντρων της ΚΟ Αττικής.

Ξανθή Παπαγεωργίου

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/8/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΔΕΜΛΗΣ, γεννημένος το 1960, οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ, παιδί πολιτικών προσφύγων. Πολιτικός πρόσφυγας στο Μπρνο Τσεχοσλοβακίας έως το 1982, οπότε και επαναπατρίστηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στη μνήμη της 50χρονης φιλίας μας ο Κοτανίδης Γιώργος προσφέρει στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ οργανώθηκε στο ΕΑΜ και κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ το 1942 στη μονάδα που έδρευε στο Λιβάδι Χαλκιδικής και μέχρι την απελευθέρωση από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΑΝΙΔΗΣ
Η ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ συμμετείχε την περίοδο της Κατοχής στην Εθνική Αλληλεγγύη. Για την αντιφασιστική της δράση κατά των Γερμανών ναζί φυλακίστηκε το 1944 για 6 μήνες στις φυλακές του Γεντί Κουλέ. Και οι δύο παρέμειναν μέχρι τον θάνατό τους πιστοί οπαδοί του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Γιώργος και Μαρία Ρώμπη προσφέρουν στη μνήμη τους 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΣΤΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γεννήθηκε στο Γερακάρι Καλαμπάκας Τρικάλων το 1926 και πέθανε στις 28/10/2021. Διετέλεσε για 2 τετραετίες πρόεδρος και 2 τετραετίες αντιπρόεδρος της κοινότητας Γερακαρίου και πρόεδρος του συνεταιρισμού. Κυνηγήθηκε για τη δράση του, τον καλούσαν ταχτικά στη χωροφυλακή στο Μαυρέλι να δίνει το «παρών». Μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του τα παιδιά και τα αδέλφια του προσφέρουν 150 ευρώ, και 100 ευρώ που άφησε ο ίδιος για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο αγωνιστής ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ήταν έτοιμος και πλήρης ημερών να κάνει το τελευταίο του ταξίδι, ένα μικρό άλμα στο σκοτάδι. Αν και είχε μάθει να κάνει τεράστια άλματα στο φως της ζωής, των ονείρων, της αισιοδοξίας και της παντοτινής επανάστασης. Πάντα για μια καλύτερη και δίκαιη ζωή, έτσι όπως την φανταζόταν και την προσδοκούσε. Στη μνήμη του Μακρονησιώτη πατέρα μας Σταμάτη Φουντούλη, μια συμβολική προσφορά 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης στον όμορφο αγώνα για τον σοσιαλισμό.

Τα παιδιά του Κατερίνα και Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗ η κόρη του Αλεξάνδρα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Αλίμου. Υπήρξε Γραμματέας της Οργάνωσης Βάσης στο χωριό Μελισσοχώρι (πρώην Κουβανάδες) στην Καρδίτσα. Εντάχθηκε και πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, τα οποία γνώρισε από κοντά στην Τασκένδη μετά την υποχώρηση και στα οποία έμεινε πιστός μέχρι το τέλος.

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
***

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΥΛΩΝΑ, συζύγου και συντρόφου, που στις 18/11/2021 συμπληρώθηκαν 28 χρόνια από τον θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, η σύζυγος και τα παιδιά του, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αλίμου. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να γίνουν τα οράματά του πραγματικότητα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Σύντροφοι από την ΚΟΒ Μακρακώμης Φθιώτιδας προσφέρουμε 210 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ. Μπορεί να μην είναι παρών με τη φυσική του παρουσία, αλλά είναι φάρος και παράδειγμα σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη που δίνουμε για τα δίκαια των βιοπαλαιστών αγροτών και τη συνολική υπόθεση της εργατικής τάξης. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε πάντα.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Σταυρόπουλος Γιάννης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΤΑ, ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ (φωτ.), ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ (φωτ.) και ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗ (φωτ.) προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Κ. Τούμπας, το ποσό των 100 ευρώ.

Οικογένεια Χ. Ι. Κόφφα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και του ΜΙΧΑΛΗ ΦΑΡΣΑΡΗ (φωτ.) προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟ Ηρακλείου.

Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρσι τον Μάη χάσαμε τον αγαπημένο μας σύντροφο και φίλο ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ. Ημασταν μαζί από τα παιδικά μας χρόνια στα Κοκκινόγεια Δράμας όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Οι δρόμοι μας χώρισαν, εμείς φύγαμε Γερμανία για δουλειά, και ο Χρήστος για σπουδές. Στη Γερμανία έγινε αποκούμπι, διερμηνέας και συνοδός των μεταναστών, Ελλήνων και ξένων, συνδράμοντας όσους είχαν διάφορες δυσκολίες και χρειάζονταν βοήθεια στις υπηρεσίες, στα σχολεία κ.α. Το 1963 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας του Siegburg, στην οποία ήταν για πολλές δεκαετίες πρόεδρος. Η δράση και η μαζικότητα της κοινότητας βοήθησαν καθοριστικά στο να ξεπεραστούν διάφορα προβλήματα των Ελλήνων μεταναστών εκείνης της περιόδου. Ηταν επίσης ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1971, το οποίο υπηρέτησε αταλάντευτα από διάφορες στελεχικές θέσεις μέχρι το τέλος της ζωής του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Συκεών για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΜΙΤΣΗΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΜΙΤΣΗΣ
Πέτρος Συμεωνίδης - Δέσποινα Συμεωνίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του μαχητή του ΕΛΑΣ και Μακρονησιώτη ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΗΤΣΟΥ (Τάσος) ο γιος του Γιώργος προσφέρει 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΟΤΑ Βόρειων Προαστίων της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Το γλυκό της χαμόγελο, η ατέλειωτη αισιοδοξία της και η συντροφικότητά της όμως θα βρίσκονται συνεχώς μέσα στο μυαλό και τη σκέψη μας. Στη μνήμη της και ως ετήσιο μνημόσυνο προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ στην ΚΟ Πεύκων.

Ο σύζυγος Μάρκος, τα παιδιά Ακριβός και Ανθή και ο εγγονός Στέλιος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΚΚΕ ΝΤΑΓΚΙΝΗ ΜΙΧΑΗΛ προσφέρουμε 80 ευρώ. Τα παιδιά του Νταγκίνης Ελευθέριος, Αλεξανδρή Κυριακή και τα εγγόνια του Μιχαήλ και Βασίλειος Νταγκίνης. Επίσης, στη μνήμη του θείου μας, αγωνιστή του ΚΚΕ, ΜΩΡΑΪΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, προσφέρουμε 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Β' - Γ' Διαμερίσματος δήμου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας, ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Α. Π., Σ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΜΙΤΣΗ, από την Αγ. Ευθυμία Κεφαλονιάς, η γυναίκα του Αφροδίτη Αμίτση και οι κόρες του, Αμίτση Νίκη και Παναγοπούλου Ασημίνα, προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Αργοστολίου του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ, για την επιτυχία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Προ 40 ημερών μάς άφησε η πολυαγαπημένη μου μητέρα ΑΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ. Γεννήθηκε το 1945 στο Λιβάδι Ολύμπου από αγροτική οικογένεια. Από μικρό κορίτσι, γαλουχημένο με τις αρχές της Εθνικής Αντίστασης, εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ το οποίο υπηρέτησε από διάφορες θέσεις. Οι δυσκολίες και οι διώξεις την ώθησαν, με βαριά καρδιά, να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στον Καναδά, όπου και συνέχισε να δουλεύει και να προσφέρει ακούραστα στην οργάνωση του αντιδικτατορικού αγώνα. Με τον επαναπατρισμό της στην Ελλάδα, δούλεψε στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» ως προσωπικό εδάφους, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Δεν λύγισε από τις αντιξοότητες και είχε σταθερά στη ζωή της ως φάρο αξιών το Κόμμα. Στις εκλογές του 2006 ήταν υποψήφια δήμαρχος Λιβαδίου με τον συνδυασμό της «Αγωνιστικής Συνεργασίας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
Στη μνήμη της για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω το ποσό των 300 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μουσικών ελεύθερου επαγγέλματος της ΚΟ Αττικής. Για τους υπερήλικες συντρόφους, που τόσο αγαπούσε, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» ένα ηλεκτρικό κρεβάτι κατάκλισης και 2 αναπηρικά αμαξίδια.

Ο γιος της, Τάσος Θεμελής

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του σ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΝΗ, που «έφυγε» τόσο απρόσμενα από κοντά μας στις 14 Νοέμβρη 2015, οι φίλοι του και σύντροφοι, ενόψει της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρουν 140 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης.

Νοέμβρη δεκατέσσερις, η αποφράδα μέρα, που «έφυγες» και πέταξες, ψηλά εις τον αέρα. Η μνήμη σου αξεθώριαστη, βαθιά μες στη ψυχή μας, και η δική σου η φωνή, βγαίνει απ' τη φωνή μας. Φίλοι και σύντροφοι, πιστοί εδώσαμε υπόσχεση, παλεύουμε όλοι ταξικά χωρίς καμιά υποχώρηση. Να 'ρθει μια μέρα αλλιώτικη, που θα 'ναι όλη δική μας, δίχως την εκμετάλλευση, τον φόβο, στη ζωή μας. Δικαίωση να βρουν κι αυτοί, που δώσαν τη ζωή τους, στιγμή δε λογαριάσανε, μονάχα τη δική τους. Αυτή είναι η ανωτερότητα, σε τούτη εδώ τη ζήση, μοναδικό, το Κόμμα μας, την έχει κατακτήσει. Να το κρατήσουμε όρθιο, το χρέος μας μεγάλο, να πράξουμε ό,τι χρειαστεί, αμέσως, δίχως άλλο. Μπροστά και στη βελτίωση, των οικονομικών μας, γενναία να προσφέρουμε, όλοι, τον οβολό μας. Ζήτω το κόμμα μας το ΚΚΕ!

***

Στις 20 Νοέμβρη 1946, πρώην συνεργάτες των κατακτητών, που ποτέ δεν τιμωρήθηκαν, έσφαξαν άμαχους κατοίκους της Ξηρόβρυσης Κιλκίς, με τρόπο τόσο βίαιο, απάνθρωπο και αποκρουστικό που το ανθρώπινο συναίσθημα αρνείται να αποδεχθεί. Για να τιμήσει τους συγχωριανούς και συγγενείς της, που έχασαν τη ζωή τους στη σφαγή αυτή, αλλά και τα παλικάρια, μαχητές της Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού από την Ξηρόβρυση, η Ελλη Κοτσαλίδου προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
ΣΤΕΛΛΑ ΡΩΜΠΗ
***

ΦΩΤΟ 3

Αυτές τις μέρες κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ, 8 χρόνια από τον θάνατο του παππού μας ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ και λίγες μέρες που χάσαμε τη γιαγιά μας, ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ. Πέρασαν όλοι τους δύσκολα παιδικά χρόνια, πόλεμο, φτώχεια και κακουχίες. Αυτά ήταν όμως που σφυρηλάτησαν αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που ζήσαμε κι αγαπήσαμε. Αυτά ήταν που δημιούργησαν ανθρώπους περήφανους, με αρχές κι αξίες και απέραντη αγάπη για τους άλλους. Και άφησαν παρακαταθήκη για το μέλλον τους αγώνες τους και όλους εμάς, που τιμούμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα και το έργο που άφησαν στη μέση, για ισονομία, ισοτιμία, αδελφοσύνη και δικαιοσύνη, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη τους προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω της Οργάνωσης της Κύπρου, 600 ευρώ, οι οικογένειες Γιώτας Τάρταρη, Τάκη Μιχαλακάκου, Μίμη Μιχαλακάκου, οι οικογένειες Μαρίας, Πετρούλας και Λεωνίδα Πρεκεζέ και η οικογένεια Χαρίτου.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΠΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΜΕΚΕΝΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΔΕΜΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΔΕΜΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

ΑΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ
ΑΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΕΡΓΕΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ