Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αλλαγή πλεύσης

Μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης να παίρνει θέση προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα ύστερα από την ήττα από τον Πανιώνιο, όμως η χτεσινή κίνησή του στην ΕΠΑΕ, δείχνει τελείως το αντίθετο. Πιο συγκεκριμένα, ο μέχρι χθες α' αντιπρόεδρός της, έκανε μια κίνηση εντυπωσιασμού, αποχώρησε και τη θέση του ως εκπρόσωπος πλέον του πειραϊκού συλλόγου ανέλαβε ο Γιώργος Λούβαρης. Με αυτή την κίνηση θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκειά του στο γεγονός της μη εκπροσώπησης ορισμένων ΠΑΕ από τους ίδιους τους προέδρους τους αλλά από τρίτα πρόσωπα, κάτι που είχε επισημάνει και στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη.

Παράλληλα, σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, τόνισε πως η ήττα από τους «κυανέρυθρους» ήταν προσβλητική για την ιστορία της ομάδας, αλλά ο στόχος παραμένει κοινός: η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Δηλώσεις έκαναν και άλλοι «ερυθρόλευκοι» όπως ο Αλεξανδρής που τόνισε πως χρειάζεται ηρεμία και ενότητα προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρεθεί ο Ολυμπιακός εκεί που του αρμόζει. Παράλληλα, στήριξε τον προπονητή του Τάκη Λεμονή, λέγοντας πως οι παίκτες αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τα άτυχα αποτελέσματα και πως δεν ήταν στο χέρι του 42χρονου τεχνικού να κάνει τίποτα.

Σε ό,τι αφορά τέλος τον τελευταίο, οι φήμες τον θέλουν σε περίπτωση αποτυχίας και την προσεχή Κυριακή να δηλώνει παραίτηση και να βρεθεί υπηρεσιακός μέχρι το καλοκαίρι. Τα ονόματα που ακούγονται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά το τέλος της σεζόν είναι αρκετά, όπως αυτά των Φατίχ Τερίμ και Μιρτσέα Λουτσέσκου που το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ