Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 5 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μας και παππούδων μας ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΡΑΠΤΗ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΟΛΤΙΔΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΡΑΠΤΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ, μαχητών του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και της αδερφής μας ΑΓΛΑΪΑΣ ΡΑΠΤΗ, που βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά στην Τασκένδη και επαναπατρίστηκαν το 1976, ο Δημήτρης Στολτίδης και η Ρίτα Στολτίδου, και ο Νόντας Στολτίδης και η Ελένη Στολτίδου, προσφέρουν στο Κόμμα 120 ευρώ μέσω των Τομεακών Οργανώσεων Κοζάνης και Ενεργειακού Κέντρου.

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΛΑ από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, μαχητή του ΔΣΕ που έπεσε μαχόμενος στο Γκραν Κορόνε του νομού Κιλκίς τον Αύγουστο του 1949, και της αγαπημένης μου μητέρας, εξόριστης στο Τρικέρι του Βόλου, καθώς επίσης των συγχωριανών μου ΝΙΚΟΥ ΖΙΑΝΤΑΡΗ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΓΙΑΓΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΟΥΛΗ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΕΤΣΗ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΤΑΪΚΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ που έπεσαν μαχόμενοι σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, ελάχιστη προσφορά στο αθάνατο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανάληψης.

Ο γιος του Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ 2

Οι γονείς μας ΝΕΟΚΟΣΜΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ και ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΗΛΙΑΔΟΥ ήταν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, άνθρωποι με οράματα μπροστά από την εποχή τους, γεμάτοι δύναμη, πάλεψαν για την απελευθέρωση της χώρας μας, για δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία. Πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, από το 1949, εκεί έκαναν οικογένεια και απόλαυσαν τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού, της κοινωνίας εκείνης που ήταν απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Με άσβεστη την αγάπη τους για την Ελλάδα επαναπατρίστηκαν με όλη τους την οικογένεια το 1979 και δίπλα στο ΚΚΕ, γεμάτοι καλοσύνη και αγάπη για τον άνθρωπο εντάχθηκαν στους αγώνες του για ένα καλύτερο αύριο. «Οι αντάρτες δεν κάνουν πίσω», έτσι έλεγαν πάντα οι γονείς μας και ήταν ο κανόνας αυτός που τους κράτησε, με ακέραιη την πίστη τους, δίπλα στο Κόμμα, μέχρι το τέλος της ζωής τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
Η στάση ζωής και οι αγώνες τους μας κάνουν να αισθανόμαστε περήφανοι γι' αυτούς και στη μνήμη τους, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρουμε 220 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θέρμης.

Τα παιδιά τους Μαρίκα, Κούλα, Ευτέρπη, Ηλίας και Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Ο σύντροφός της Μιχάλης Μαύρος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΤΑΤΑΡΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑΣ, τα παιδιά της Νόπη και Δέσποινα, οι γαμπροί τους Νίκος και Γιώργος και τα εγγόνια τους προσφέρουν μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ενεργειακού Κέντρου το ποσό των 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ για την επίτευξη του στόχου του.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3/9/2021 «έφυγε» πρόωρα και άδικα από τη ζωή ο σύντροφος ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ σε ηλικία 57 ετών. Η Οργάνωσή του, η ΚΟΒ Θέρμης, τον αποχαιρετά με μεγάλη συντριβή αλλά και τεράστια περηφάνια. Ηταν μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας, περιφερειακός σύμβουλος, πρώην βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης. Υπήρξε υπόδειγμα κομματικότητας, εργατικότητας, συντροφικότητας. Η προσφορά του είναι ανεκτίμητη σε κάθε επίπεδο της ζωής της Οργάνωσης και του Κόμματος. Μας λείπει καθημερινά, αλλά το στίγμα είναι και παραμένει ανεξίτηλο στους αγώνες μας. Ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του, οι σύντροφοι και φίλοι της ΚΟΒ Θέρμης προσφέρουν 1.740 ευρώ.

***

Η σ. Δέσποινα Σκεντερίδου, στη μνήμη του πατέρα της ΝΙΚΟΥ ΣΚΕΝΤΕΡΙΔΗ, προσφέρει έναν απινιδωτή στα γραφεία του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, στη μνήμη των αγαπημένων της συντρόφων ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΡΜΑ, που τόσο πρόωρα χάσαμε πριν λίγο καιρό.

***

ΦΩΤΟ

Τον Δεκέμβρη του 2017 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής του ΔΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ. Ηταν πολιτικός πρόσφυγας στη φιλόξενη Σοσιαλιστική Ουγγαρία. Επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα, που δεν ήταν τόσο φιλόξενη γι' αυτόν, τη γυναίκα του και τη μονάκριβη κόρη τους. Δούλεψε πολύ σκληρά και ήταν φωτεινό παράδειγμα για το χωριό του. Στη μνήμη του η κόρη του, Ρόζα Μαγαλιού, και ο φίλος του, Θεόδωρος Γηρούσης, προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη της αγωνίστριας του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ (φωτ.), του συζύγου της ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΛΑΤΑΤΖΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του πατέρα μου ΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, του ΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ (φωτ.), μελών του ΚΚΕ και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, της μητέρας μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ (φωτ.) και του αδερφού μου ΘΟΔΩΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ (φωτ.), μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Οικοδόμων και 50 ευρώ στην ΚΟΒ Περισσού.

Φωτεινή Καούνη - Οικονομάκου και Νίκος Καούνης

***

ΦΩΤΟ 3

Προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ Α' Διαμερίσματος Πειραιά και Καλυβιών - Μεσογείων, το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη της ΑΝΝΟΥΛΑΣ (φωτ.) και του ΝΙΚΟΥ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ (φωτ.), καθώς και το ποσό των 300 ευρώ στη μνήμη της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ και της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ (φωτ.).

Δήμητρα Πέτρουλα

***

Στη μνήμη του συμπατριώτη, φίλου και συναγωνιστή μου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Σαμοΐλη Αγγελική (Κιρίμη)

  • Δύο μήνες πέρασαν από τον άδικο χαμό του φίλου και συναγωνιστή ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ. Τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Σταμάτης (Ροβέρτος) Σαμοΐλης

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Κασσιανή Αμοιρίδου - Σαμοΐλη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου, ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΧΗ (Γράμμος), λοχαγού του ΔΣΕ από το Κωσταράζι Καστοριάς, ο οποίος «έφυγε» στις 7/12/2019, και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΤΣΗ - ΠΑΧΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, αξιωματικού του ΔΣΕ από την Ανω Κτιμένη Καρδίτσας, που «έφυγε» στις 15/4/2021, και της αδερφής μου ΑΓΝΗΣ ΠΑΧΗ - ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ, που «έφυγε» άδικα και απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών στις 14/8/2021, προσφέρω 100 ευρώ για τη διατήρηση - λειτουργία του Μνημείου - Μουσείου των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΔΣΕ στο Νεστόριο Καστοριάς, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Λάρισας και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
Ελευθερία Παχή

***

ΦΩΤΟ

Για τη συμπλήρωση 24 χρόνων από τον θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΛΗ, που φυλακίστηκε και εξορίστηκε παραμένοντας πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Περιοχής Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών της, ΒΑΣΙΛΗ και ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ, η κόρη τους Ιωάννα Ρακιτζή - Βασιλείου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ως ελάχιστη συμβολή στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, για την εκπλήρωση των στόχων του υπέρ του λαού και στη μνήμη των γονιών μου ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.) και ΕΥΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, που όλη τους τη ζωή την ανάλωσαν με αφοσίωση στους ως άνω στόχους και μέσα από τον μηχανισμό του Κόμματος, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Περισσού του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Κώστας Κηπουρός, Λειψία

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/11/2021 «έφυγε» από κοντά μας, πλήρης ημερών, ο εκδότης και αγωνιστής ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε το 1928 στην Παπαδού Ηλείας, ο μεγαλύτερος γιος μιας οκταμελούς αγροτικής οικογένειας. To1948, μετά τη φυλάκιση του κομμουνιστή πατέρα του, ανεβαίνει στα λεύτερα βουνά μαζί με τον ξάδερφό του Βασίλη και εντάσσονται στις τάξεις του Δημοκρατικού Στρατού Πελοποννήσου. Συμμετέχουν στη δεύτερη σειρά μαθητών του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου. Με την επέλαση της 9ης Μεραρχίας και την κατάρρευση του ΔΣΠ, επιστρέφει στο χωριό, συλλαμβάνεται και κρατείται στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής μέχρι το Στρατοδικείο του. Ελλείψει συγκεκριμένων κατηγοριών αλλά και λόγω της ισχυρής πίεσης της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης στον ΟΗΕ εκείνο το διάστημα να σταματήσουν οι εκτελέσεις, αφήνεται ελεύθερος.

ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
Το 1951 καλείται να υπηρετήσει τη θητεία του και εκτοπίζεται στη Μακρόνησο, όπου και παραμένει μέχρι το 1953. Το μετεμφυλιακό κλίμα δεν τον σηκώνει στο χωριό, μεταναστεύει στην Αθήνα μαζί με τα αδέρφια του για την επιβίωση. Τελειώνει σχολή ηλεκτροτεχνίας, χωρίς όμως πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων δεν βρίσκει πουθενά δουλειά. Ξεκινά να ασχολείται ως πλασιέ βιβλίων, έπειτα δημιουργεί τις δικές του εκδόσεις, «Αλφειός», και εκδίδει μεταξύ άλλων φιλοσοφικά και μαρξιστικά βιβλία. Το 1956 διαδηλώνει με χιλιάδες λαού στην αγγλική πρεσβεία και οι χωροφύλακες εκτελούν δίπλα του τον συγκρατούμενό του στη Μακρόνησο και εκδότη Βαγγέλη Γεροντή.

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας διατηρεί βιβλιοπωλείο στα Εξάρχεια και η Ασφάλεια γίνεται η σκιά του. Η νύχτα του Πολυτεχνείου τον βρίσκει να μένει στην οδό Νοταρά και ανοίγει το σπίτι του να περιθάλψει δεκάδες αιματοβαμμένους φοιτητές. Τις επόμενες μέρες η χούντα τον εξαφανίζει και οι συγγενείς του τον αναζητούν για ένα μήνα. Τον εντοπίζουν μετά από καιρό στα κρατητήρια της Ασφάλειας και τον βοηθούν να συντηρηθεί, μέχρι που απελευθερώνεται μετά από καιρό.

Κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης ακολουθεί σθεναρά όλους τους αγώνες του λαϊκού κινήματος και ταυτόχρονα επεκτείνει τις εκδόσεις του και με ιστορικά βιβλία. Το βιβλιοπωλείο του γίνεται σημείο αναφοράς και τόπος συνάντησης για όλους τους αγωνιστές της γενιάς του, με δεκάδες εκδόσεις για την Εθνική Αντίσταση 1940 - 1944 και το Δεύτερο Αντάρτικο 1946 - 1949. Συμβάλλει έτσι ώστε να διαψευστεί για την ελληνική περίπτωση το ποιος θα γράψει την Ιστορία: Την Ιστορία εκείνων των χρόνων δεν θα τη γράψουν οι νικητές αλλά οι νικημένοι.

Εχει τη χαρά να παντρευτεί μία εξαιρετική σύντροφο, στήριγμα και συμπαραστάτη σε όλες τις μετέπειτα δυσκολίες της ζωής, αλλά και στις ευχάριστες στιγμές, και να κάνουν οικογένεια με δύο παιδιά.

ΗΛΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Η ανατροπή των σοσιαλιστικών καθεστώτων το 1991 τον συγκλονίζει συθέμελα, στεναχωριέται, αλλά δεν λιγοψυχεί: Συνεχίζει να αγωνίζεται κάτω από τις γραμμές του ΚΚΕ και παλεύει στη ζωή σαν υπόδειγμα αγνού κομμουνιστή και ανθρώπου.

Τα χρόνια περνούν και φέρνουν νέες ταλαιπωρίες στην υγεία του, αλλά πάντα καταφέρνει να ανακάμπτει με την αστείρευτη αισιοδοξία και το πάθος του για ζωή: Δίνει πάντα το «παρών» στις διαδηλώσεις, στους εργατικούς αγώνες του ΠΑΜΕ, των Σωματείων Συνταξιούχων και της ΠΕΚΑΜ.

Μόλις πριν από 2 μήνες, στα 93 του έτη, παρευρέθηκε ακμαίος, όπως και κάθε χρόνο, στο 47ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» και τραγούδησε περήφανα τη «Διεθνή» με τη γροθιά του σφιγμένη. Εφτασε όμως η στιγμή να κάνει το βήμα, να βρεθεί κοντά στα αδέρφια του, Νίκο και Τάσο, καθώς και στους εγκάρδιους πολυβασανισμένους συναγωνιστές του, Γιώργη Κολοβό, Γιάννη Μανιτσάρα, Μπάμπη Χαϊδεμένο.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 250 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό του σύντροφο μέχρι και τις τελευταίες μέρες και νύχτες της ζωής του.

Η οικογένειά του


ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΕΟΚΟΣΜΟΣ
ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΕΟΚΟΣΜΟΣ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

ΑΓΛΑΪΑ ΡΑΠΤΗ
ΑΓΛΑΪΑ ΡΑΠΤΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΛΑΤΑΤΖΗΣ

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ

ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΗ
ΕΥΔΟΞΙΑ ΤΑΤΑΡΙΔΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΧΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ ΚΑΤΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΧΗ ΚΑΤΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΤΖΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΛΑΤΑΤΖΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

ΑΓΝΗ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
ΑΓΝΗ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ