Σάββατο 4 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 5 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη των γονιών μας ΘΕΟΔΩΡΟΥ (φωτ.) και ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗ (φωτ.), των συζύγων μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΤΣΟΥ (φωτ.) και ΜΙΧΑΛΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ (φωτ.), του γαμπρού μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ (φωτ.) και των αδερφάδων μας ΑΘΗΝΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ (φωτ.), ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ (φωτ.) και ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Δάφνη Χουνουζίδου, Βιβή Μάτσου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ενάμισης χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αδελφός μου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ. Αγρότης, πρωτοπόρος στους αγώνες του ΚΚΕ και της αγροτιάς στην Αργολίδα και σε όλη την Πελοπόννησο. Γεννήθηκε στο Φίχτι Αργολίδας, το πρώτο χωριό μετά τα Δερβενάκια. Το ηρωικό χωριό Φίχτι, με 58 νεκρούς στον ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ. Το έλεγαν μικρή Μόσχα. Η Πελοπόννησος είχε αρκετούς δοσίλογους - ταγματασφαλίτες - βασιλόφρονες και το χειρότερο στρατοδικείο, αυτό της Τρίπολης. Ο δρόμος προς Νότια Πελοπόννησο περνάει μέσα από το χωριό. Οταν περνούσαν αυτοί οι τύποι έλεγαν «ησυχία, περνάμε μέσα από τη μικρή Μόσχα, αυτοί εδώ είναι απρόβλεπτοι, είχαν γίνει τρομερές μάχες».

Στη μνήμη του αδερφού μου Γ. Τασσόπουλου προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Γαλατσίου.

ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΟΥΝΟΥΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Αντρέας Τασσόπουλος

***

ΦΩΤΟ 2

Η Αντωνία και η Ρέτα Μεγκίσογλου προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Ξάνθης, 100 ευρώ στο ΚΚΕ, στη μνήμη του πατέρα τους ΒΑΣΙΛΗ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, που τον Αύγουστο του 2021 συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, καθώς και στη μνήμη της μητέρας τους, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/3/2021 «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΑΛΤΣΙΤΣΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ. Γεννήθηκε το 1925. Από μικρή εντάχθηκε στο κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ στη διάρκεια της Κατοχής. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ και έμεινε αταλάντευτη κομμουνίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της, ενώ ανέπτυξε έντονη δράση στα χρόνια της επταετίας 1967 - 1974 στη Θεσσαλονίκη, όπου και έζησε. Υπερασπίστηκε τις θέσεις του Κόμματος ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους του. Καθημερινό της σύντροφο όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε ο «Ριζοσπάστης», τον οποίο διάβαζε ακόμα και όταν η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεπε τη συμμετοχή στην οργανωμένη ζωή και δράση. Αποτελούσε παράδειγμα για τους νέους συντρόφους που εμπνέονται από τη στάση της.

Στη μνήμη της ο ανιψιός της προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Τούμπας. Ακόμη, στη μνήμη της οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Ανω Τούμπας προσφέρουν 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο δικηγόρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ, από την Ακαμάτρα Ικαρίας, ήταν αγωνιστής ζωής και γεννημένος νικητής. Ηταν ένας εκλεκτός, μοναδικός, αξιαγάπητος, πάντα χαρούμενος, αισιόδοξος, θαρραλέος και δημιουργικός. Από τότε που ήταν ΕΠΟΝίτης μέχρι που «έφυγε» στις 26/6/2019 ήταν στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Θα ζει στις καρδιές μας πάντα, θα είναι αθάνατος. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο κόμμα του, το τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δικαιοσύνης.

ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Βασιλεία Σταυρινάδη, Μαίρη Σταυρινάδη, Γιώργος Ερνέστο και Ηλέκτρα Τσακαλία

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Λείπει σε όλους μας για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την ηθική του, την αγωνία για το δίκαιο των ανθρώπων. Για τους αγώνες του για το Κόμμα που τόσο αγαπούσε. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Σεπτέμβρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου εξαδέλφη ΘΕΟΠΙΣΤΗ (Θαλασσινή) ΚΕΣΙΔΟΥ - ΧΟΤΖΙΔΟΥ, σε ηλικία 93 ετών. Γεννήθηκε το 1928 στο χωριό Μελισσουργειό Κιλκίς. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ και μαζί με τον πατέρα της Γιάννη και τον αδερφό της Θεοχάρη (Χάρη) έλαβε μέρος σε πολλές μάχες στα Κρούσια, στη Νιγρίτα, στο Μπέλες, για 3 χρόνια. Τραυματισμένη βρέθηκε στη ΛΔ της Βουλγαρίας. Εκεί παντρεύτηκε τον αγωνιστή Δημοσθένη Χοτζίδη που πέθανε το 1988. Το 1949 - '50 μετακινήθηκαν στη ΛΔ της Τσεχοσλοβακίας, στην πόλη Μπρνο. Είχε δύο κόρες, την Σούλα και την Βέτα, και έναν γιο, τον Στέφανο. Το 1985 επαναπατρίστηκαν στην Ελλάδα, στην περιοχή Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Εκεί έζησε μέχρι τον θάνατό της, με ένα βλήμα σφηνωμένο δίπλα στην καρδιά της για 73 ολόκληρα χρόνια. Οταν το ανακάλυψε δεν θέλησε να το αφαιρέσει, ήθελε να κουβαλάει πάντα στην καρδιά της τους αγώνες και τις θυσίες των αγωνιστών του ΔΣΕ. Στη μνήμη της προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 100 ευρώ στην ΚΟΒ Πολίχνης.

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Φρειδερίκη Αθανασιάδου - Μιχαηλίδου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τρία χρόνια από τις 26/11/2019 οπότε πέθανε ο ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ. Γεννήθηκε το 1946 στην Κοζάνη σε μια εργατική, κομμουνιστική οικογένεια. Οργανώθηκε το 1964 στη Νεολαία Λαμπράκη. Πρώτη φορά γνώρισε την «περιποίηση» στην Ασφάλεια της Κοζάνης, στις 26 Οκτώβρη του 1961, παραμονές εκλογών της βίας και νοθείας, επειδή πέταγε τρικάκια της ΕΔΑ για τις εκλογές, την ώρα που γύριζε από το Νυχτερινό Γυμνάσιο όπου φοιτούσε. Στην Καστοριά, όπου ζούσε το 1965, κυνηγήθηκε από την Ασφάλεια. Καταδικάστηκε για «αντίσταση κατά της αρχής». Στη διάρκεια της θητείας του στο στρατό στη δικτατορία πέρασε από στρατοδικείο, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και έμεινε αλύγιστος. Μετά την απόλυση, το 1969, οργανώθηκε στην ΚΝΕ, από όπου αγωνίστηκε ενάντια στη δικτατορία. Στην κατάληψη της Νομικής, συνελήφθη, βασανίστηκε στην Ασφάλεια από τον Μπάμπαλη, καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλακή. Στο Πολυτεχνείο, έμεινε μέχρι την ώρα που μπήκε το τανκ. Στην κλασική φωτογραφία της Πύλης του Πολυτεχνείου αποτυπώθηκε η μορφή του, πάνω στην κολόνα.

Ασχολήθηκε με το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη γλυπτική, τον Καραγκιόζη και με έργα από φυσητό γυαλί. Μαχητής στη ζωή, μαχητής για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ενας αλύγιστος αγωνιστής, κομμουνιστής, καλλιτέχνης, Ανθρωπος. Ηταν μέλος του ΣΦΕΑ και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
Στη μνήμη του ο αδερφός του Σπύρος και η Μαριάνθη προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή του ΔΣΕ, που δολοφονήθηκε από τους φασίστες χωροφύλακες στη μάχη της Βαμβακού στη Λακωνία, το 1948, τα παιδιά του Παναγιώτης και Γιάννης προσφέρουν στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, κομμουνιστών και αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που «έφυγαν» από τη ζωή πριν από 13 και 8 χρόνια, αντίστοιχα. Με τις αναμνήσεις μας θα τους κρατάμε ζωντανούς μέσα μας. Ας παραδειγματιστούμε από το θάρρος και την καθημερινή μάχη κι ας πορευτούμε πατώντας στα χνάρια τους. Αγαπημένοι γονείς, γι' αυτόν τον ιερό σκοπό δώσατε τη ζωή σας στον αγώνα του λαού μας ενάντια στην αστική τάξη την περίοδο 1946 - 1949. Ας μάθουμε να ζούμε με αυτούς που μας λείπουν, επειδή ξέρουμε γιατί μας λείπουν και γι' αυτό την απουσία τους την αναπληρώνουμε με καμάρι. Κανένα «ευχαριστώ» δεν θα είναι ποτέ αρκετό. Σας ευχαριστούμε που υπήρξατε στη ζωή μας. Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Η κόρη τους Ελένη, τα εγγόνια τους Σοφία - Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ, μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού από Μέλαμπες Ρεθύμνου, καθώς και των συντρόφων του που με καπετάνιο τον Γιάννη Ποδιά εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη, γύρω από το χωριό της Λοχριάς, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν από εθνικόφρονες και χωροφυλακή. Για τους αγώνες που δόθηκαν, που δίνονται με πρωτοπόρους τους κομμουνιστές, ενάντια στην εξουσία του κεφαλαίου, για την ανατροπή της, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Πετρούπολης.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Αγωνιστής και στα 86 χρόνια της ζωής του, ο σύντροφος ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ πάλεψε σκληρά και κόντρα στον θάνατο μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη, 18 Νοέμβρη. Αντιστασιακός και αγωνιστής από μικρό παιδί, ο σύντροφος Αποστόλης υπηρέτησε με αφοσίωση το Κόμμα, πιστός στην παράδοση της οικογένειάς του που ανέδειξε κομμουνιστές μαχητές, ΕΠΟΝίτισσες, ΕΛΑΣίτες και αγωνιστές του ΔΣΕ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Η σύζυγός του Στέλλα και ο γιος του Χρήστος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ, ανταρτοΕΠΟΝίτη στην Εύβοια και κρατούμενου στη Μακρόνησο και Ικαριά, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το κόμμα με το οποίο συμπορεύτηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ για οικονομική ενίσχυση μέσω Βόρειου Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Θα θυμόμαστε πάντα την ανιδιοτελή προσφορά σου στον αγώνα για μια νέα κοινωνία, όπου θα υπάρχει πραγματική ισότητα και δικαιοσύνη.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. Ο ακούραστος αγωνιστής, ιδεολόγος και άνθρωπος! Στη μνήμη του και μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ραφήνας - Πικερμίου.

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
Συντροφικά, Δημήτρης Πολίτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΩΫΣΙΑΔΗ προσφέρω στο Κόμμα, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, 50 ευρώ. Γνώρισε από νωρίς την προσφυγιά, όταν 12 ετών ήρθε από την Τουρκία. Στη συνέχεια μαχητής του ΔΣΕ, πέρασε στην πολιτική προσφυγιά στην Τσεχοσλοβακία, από όπου επαναπατρίστηκε το 1977. Μέχρι την τελευταία του πνοή ήταν πιστός στα ιδανικά του Κόμματος.

Ο εγγονός του Σταύρος Μωϋσιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΔΙΠΛΑ προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ζαχάρως.

Ολια Σαλλά και τα παιδιά του Αριστείδης, Παναγιώτης και Δήμητρα Δίπλα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου ΘΑΝΑΣΗ ΖΑΠΑΝΤΗ, που «έφυγε» νωρίς από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Β. Τ. και Β. Μ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΝΙΚΟΥ και ΖΩΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥ προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Παναγιώτης, Αργύρης και Στράτος Αθηναίος

***

ΦΩΤΟ

Στις 17/10/2021 έκλεισαν 20 χρόνια από τον θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ (ΠΟΥΠΟΥΛΑ) ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΗ. Γεννήθηκε στο χωριό Λούπεδα Ανατολικής Θράκης. Το 1941 παντρεύτηκε τον Κωνσταντίνο Μπουρσούκη, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη. Ο Κ. Μπουρσούκης εντάχτηκε στον ΕΛΑΣ, έγινε μέλος του ΚΚΕ, πολέμησε ως μαχητής του ΔΣΕ. Το 1948 τραυματίστηκε σε μάχη και από τότε αγνοείται η τύχη του. Η Βασιλική, κυνηγημένη από το παρακράτος, αναγκάστηκε να βγει στο βουνό. Εντάχθηκε στο ΔΣΕ, αρχηγείο Τζένας. Τελείωσε την Υγειονομική Σχολή, έγινε νοσοκόμα και αργότερα ονομάστηκε αξιωματικός του ΔΣΕ. Πήρε μέρος στις μάχες του Γράμμου. Μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε. Επαναπατρίσθηκε το 1981 και εγκαταστάθηκε οικογενειακώς στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Στη μνήμη της και στη μνήμη όλων όσοι αγωνίστηκαν για μια καλύτερη κοινωνία, η κόρη της Μαρία, ο εγγονός της Κωνσταντίνος και ο γαμπρός της Χρήστος προσφέρουν 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».


ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΜΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΖΩΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ
ΖΩΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΠΑΝΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΛΓΑ ΑΛΤΣΙΤΣΙΑΔΟΥ
ΟΛΓΑ ΑΛΤΣΙΤΣΙΑΔΟΥ

ΘΕΟΠΙΣΤΗ (Θαλασσινή) ΚΕΣΙΔΟΥ ΧΟΤΖΙΔΟΥ
ΘΕΟΠΙΣΤΗ (Θαλασσινή) ΚΕΣΙΔΟΥ ΧΟΤΖΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΙΠΛΑΣ
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΔΙΠΛΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΑΔΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ