Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις παρουσίασης της πρότασης του ΚΚΕ για το πανεπιστήμιο

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις παρουσίασης της πρότασης του ΚΚΕ «Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας» από Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια της Αθήνας. Σήμερα Παρασκευή:

-- Στο Γεωλογικό ΕΚΠΑ στις 4 μ.μ., στην αίθουσα Γ12, θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Αθήνας.

-- Στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στις 5.30 μ.μ., στο κυλικείο, θα μιλήσει ο Σάκης Αθανασάτος, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στη Θεσσαλονίκη

Πλούσια δραστηριότητα προγραμματίζουν και οι Οργανώσεις της ΠΟ Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης γύρω από την πρόταση του ΚΚΕ για την Ανώτατη Εκπαίδευση, που θα κορυφωθεί με εκδήλωση με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, την Πέμπτη 9 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο «Π. Παναγιωτόπουλος» στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή η ΤΟ Πολυτεχνείου και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στις Σχολές Πληροφορικής σε ΑΠΘ, ΠΑΜΑΚ και ΔΙΠΑΕ διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Κέρδος: Το μεγάλο εμπόδιο στην ανάπτυξη της επιστήμης και την κατάκτηση της γνώσης. Υπάρχει λύση;», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Φρίξο Μπρούζγο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ