Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ (ΠΟΥΠΑ) ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 140 ευρώ.

Η ΚΟ Νοσοκομείου «Μεταξά»

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΥ, ο σ. Κώστας Αλυσσανδράκης καταθέτει 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος. Ο σ. Καρούμπαλος ήταν καθηγητής Ηλεκτρονικής στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Διεθνώς αναγνωρισμένος πρωτοπόρος στην Ηλιακή Ραδιοαστρονομία, εξαίρετος και αφοσιωμένος δάσκαλος που εκπαίδευσε χιλιάδες φοιτητές. Ευπροσήγορος, πνευματώδης, με σπάνια αίσθηση του χιούμορ, με αγάπη για τις τέχνες και πολλή αγάπη για τον άνθρωπο. Από τα αετόπουλα και την ΕΠΟΝ, την πάλη κατά της φασιστικής δικτατορίας, μέχρι το τέλος ήταν δίπλα στο λαϊκό κίνημα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στηρίζοντάς το με θέρμη σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

***

ΦΩΤΟ

Ο Στράτος Βαρδόπουλος και ο Κώστας Τζατζάνης προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου, φίλου και συνεργάτη ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΕΜΠΕΣΗ, που μας λείπει από την παρέα και τις κοινές δραστηριότητές μας στην ΕΣΤΑΜΕΔΕ, στον ΣΣΠΔΥΑ, στις συγκεντρώσεις των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο λαϊκό κίνημα στη Ν. Σμύρνη κ.α.

***

ΦΩΤΟ

Ο Δημήτρης Δρακόπουλος προσφέρει 100 ευρώ, μέσω της Κομματικής Ομάδας της Ομοσπονδίας Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, στη μνήμη του συντρόφου και συναδέλφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥΠΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ