Τρίτη 14 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Διοργανώνει συναυλία κλασικής μουσικής

Συναυλία κλασικής μουσικής διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ τη Δευτέρα 20 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα Συνεδρίων του ΚΚΕ στον Περισσό.

Στο 1ο μέρος της συναυλίας θα ακουστούν έργα για πιάνο για 4 χέρια των Σούμπερτ, Ντβόρζακ και Σάι. Ερμηνεύουν οι Βλαδίμηρος Παπαγεωργίου, Ηρώ Κατσίμπελη, Αννα Λαμπρούση και Ηρώ Στεργίου.

Στο 2ο μέρος της μουσικής βραδιάς θα παρουσιαστούν άριες από όπερες των Μότσαρτ, Βέρντι, Μπιζέ, Πουτσίνι, Ντβόρζακ, έργα των Μπερνστάιν, Λουιγκί, Χάουαρντ καθώς και άλλων συνθετών από τους Brazzyopera. Ερμηνεύουν οι Ζωρζέτ Χαραλαμπίδου, Ευγενία Μπαλάφα. Συμμετέχει ο σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Σταμάτης Μπερής. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Εγγλέζος (πιάνο), Παναγιώτης Ζιάβρας (κρουστά), Αθανάσιος Κατερινάκης (κλαρινέτο), Σταύρος Κλαβανίδης (τρομπόνι), Τάσος Μπακούρης (κόρνο), Στέφανος Νάσος (πιάνο), Νίκος Σαρρής (τρομπέτα), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο).

Οι προσκλήσεις διατίθενται μέσω της ΤΟ Καλλιτεχνών. Για κρατήσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 6940.820.688, 6974.645.745, 6971.611.993.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ