Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΝΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, τιμώντας τη μνήμη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ (ΠΟΥΠΑΣ) ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ, προέδρου της επί 24 χρόνια (1988-2012), προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 500 ευρώ. Η συμβολή της συναγωνίστριας Πούπας ήταν καθοριστική για να μπορέσουν η Ομοσπονδία, οι Σύλλογοι και οι Ομάδες μας σε όλη τη χώρα να συνεχίσουν τη μαχητική τους δράση, ειδικά στη δύσκολη εποχή που αμφισβητήθηκαν ο χαρακτήρας και ο προσανατολισμός του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος, στην περίοδο των ανατροπών που, όπως έλεγε και η ίδια, δεν άφησαν αλώβητη ούτε την ΟΓΕ. Υπήρξε ένας ανήσυχος και γενναίος άνθρωπος, μια εξέχουσα κινηματική προσωπικότητα, που ήξερε να εμψυχώνει και να κινητοποιεί. Θα την θυμόμαστε για τον πύρινο λόγο της, την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητά της.

  • Στη μνήμη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ (ΠΟΥΠΑΣ) ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ οι συντρόφισσές της από το Τμήμα της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση της Γυναίκας και την Επιτροπή του ΚΣ της ΚΝΕ για τις Νέες Γυναίκες και τα Νέα Ζευγάρια προσφέρουν 240 ευρώ στο ΚΚΕ.

Από τη θέση της προέδρου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας συνέβαλε για 24 χρόνια αποφασιστικά στον προσανατολισμό και στη δράση του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος. Από το 2005 μέχρι το 21ο Συνέδριο του Κόμματος, το 2021, ήταν μέλος και στη συνέχεια συνεργάτρια του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση της Γυναίκας. Με ασυμβίβαστο πνεύμα μπροστά στις δυσκολίες, επέμενε σταθερά στην ανάγκη να αναπτυχθεί η εξειδικευμένη δουλειά του Κόμματος στις γυναίκες μέχρι τις ΚΟΒ, να συζητείται η αντίληψή μας για το γυναικείο ζήτημα.

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Σε αποχαιρετούμε κρατώντας στη μνήμη μας το πάθος, τον δυναμισμό και την πρωτοβουλία σου, την προσπάθειά σου να μας εμψυχώνεις κάθε ώρα και στιγμή στον αγώνα για την κοινωνία της πραγματικής ελευθερίας, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

  • Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ (ΠΟΥΠΑΣ) ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, φίλοι και οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Αμαρουσίου, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 520 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 27/12/2021 κλείνει ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Γεννήθηκε στη Μεγάλη Στέρνα του Κιλκίς. Εδωσε το «παρών» σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες τους λαού μας. Ως Αετόπουλο την εποχή της τριπλής κατοχής, στην πολιτική προσφυγιά, στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία Τσεχοσλοβακίας, ως Γραμματέας της ΚΟΒ ανθρακωρύχων της Οστράβα, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Οργάνωσης Οστράβα του ΚΚΕ, στη συνέχεια, ως μέλος της Κομματικής Επιτροπής της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας, ως Οργανωτικός Γραμματέας στην Κομματική Επιτροπή της ΚΟ του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας και ως Γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης του ΚΚΕ στη ΣΔ Τσεχοσλοβακίας μέχρι το 1981. Με τον επαναπατρισμό του ανέλαβε επαγγελματικά ως στέλεχος του ΚΚΕ καθοδηγητικές χρεώσεις στην Κεντρική Μακεδονία.

ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ
Στρατεύτηκε και υπηρέτησε την υπόθεση του σοσιαλισμού, δίνοντας όλη την ψυχή του, υπερασπίστηκε το Κόμμα μέχρι την τελευταία του πνοή και έτσι θα τον θυμόμαστε για πάντα. Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, η σύζυγός του Ελένη και τα παιδιά του προσφέρουμε 500 ευρώ.

* Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΦΩΤΙΑΔΗ ΣΤΑΘΗ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από έναν χρόνο, στις 27/12/2020, οι σύντροφοί του Γ. Χαβατζάς, Δ. Σκεντερίδου, Δ. Ανταβάλογλου, προσφέρουμε στην ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας το ποσό των 120 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ προσφέρω 100 ευρώ ως 2η δόση στην Οικονομική Εξόρμηση, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Κέντρου της ΤΟ Α' Αθήνας.

Στήθος Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια χωρίς τη φυσική παρουσία του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗ (1937-2016). Η μνήμη του και οι ιδέες που απλόχερα άφησε ως ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του, ζουν μέσα μας. Γεννήθηκε στην Ποντοκώμη Κοζάνης. Σπούδασε και εξάσκησε τα επαγγέλματα του μαθηματικού και του πολιτικού μηχανικού με επιτυχία. Από νεαρή ηλικία στρατεύθηκε στην Υπόθεση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης μέσα από τις γραμμές των Λαμπράκηδων και του ΚΚΕ. Υπηρέτησε τη θέση του αυτή από διάφορα πόστα και τιμητικές θέσεις, παρά τις πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες. Εζησε και πέθανε όρθιος, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη. Εμεινε πιστός στα πιστεύω του μέχρι τέλους.

Η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του μέσω της ΚΟΒ Μηχανικών 500 ευρώ, στο Κόμμα που τον τίμησε και το τίμησε.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 του Δεκέμβρη κλείνουν 10 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ. Στη μνήμη του η σύζυγός του Νίκη προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Ρεθύμνου.

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 18 του Δεκέμβρη κλείνουν 2 χρόνια από τον άδικο χαμό του αγαπημένου μου ανιψιού ΜΑΝΩΛΗ ΒΟΣΚΑΚΗ. Στη μνήμη του ο θείος του Γιώργης Βοσκάκης προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, του ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Ρεθύμνου. Θα με συντροφεύει πάντα η ευγένειά του, η αγάπη του και η προοδευτική του σκέψη και πράξη.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19/11/2021 συμπληρώθηκαν 17 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού, στην οποία υπήρξε μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΟΓΚΑ που γεννήθηκε το 1924, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης στην Εύβοια, Μακρονησιώτη με ταξική συνείδηση, πρωτοπόρου ναυτεργάτη και αλιεργάτη, πιστού υποστηρικτή του τιμημένου ΚΚΕ, μέχρι το τέλος της ζωής του το 1987, της μάνας μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ που γεννήθηκε το 1930, υπόδειγμα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγωνιστικότητας, στήριγμα των αγώνων του συζύγου και των παιδιών της, αταλάντευτα στο πλευρό του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής της το 2008, και του αδερφού μου ΦΩΤΗ που γεννήθηκε το 1955, τεχνίτη σιδηρουργού αρχικά και θαλασσόλυκου καπετάνιου για πάνω από 30 χρόνια, μέλους της ΚΝΕ στα νεανικά του βήματα και από τα σταθερά στηρίγματα της πολιτικής του ΚΚΕ στη Ν. Αρτάκη Ευβοίας, μέχρι που «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούλη του 2020, προσφέρω «κόκκινο μεροκάματο» 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, για να πάρουνε τα όνειρα εκδίκηση.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Γιάννης Τσόγκας, μαζί οι εγγονοί και ανίψια Γιώργος και Σωτήρης Τσόγκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΑΥΡΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑ - ΚΟΥΤΗΡΗ (φωτ.) και της μαμάς της ΛΕΛΑΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑ προσφέρουμε στο αγαπημένο της κόμμα, το ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βόρειου Μενιδίου.

Τ., Δ., Α.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνεται ένας χρόνος απ' τον θάνατο του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19/12/2020. Γεννήθηκε στην Τασκένδη, παιδί μαχητών του ΔΣΕ, έζησε εκεί ως πολιτικός πρόσφυγας κι επέστρεψε στην Ελλάδα το 1976. Το 1967 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, μέλος του οποίου παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του. Στην 53χρονη πορεία κομματικής ζωής και δράσης δεν υποχώρησε ούτε στιγμή, πάντα στην πρώτη γραμμή με διάθεση και αυτοθυσία πάλευε για την ισχυροποίηση του Κόμματος, την ιδεολογικοπολιτική του θωράκιση κρατώντας ψηλά τη σημαία του επαναστατικού χαρακτήρα και της στρατηγικής του ΚΚΕ. Με βαθιά πίστη στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού πορεύτηκε σε όλη τη ζωή του και αυτό το παράδειγμα του αταλάντευτου κομμουνιστή είναι και η παρακαταθήκη που άφησε στην οικογένειά του και τους συντρόφους του.

Στη μνήμη του η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Ιλισίων 150 ευρώ και μέσω ΚΟΒ Γουδή 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 4

Η σ. Μαρία Ιωαννίδου, που φιλοξενείται στο «Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αμωλπίας Ν. Πέλλας και 50 ευρώ μέσω ΤΟ Νοτίων Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στη μνήμη των συναγωνιστών ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΟΥΜΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΣΙΜΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΥΓΕΝΙΟΥ και ΛΥΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25/11/2021 πέθανε πλήρης ημερών η ΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΞΑΡΙΔΟΥ από τη Σφενδάμη Πιερίας. Καταγόμενη από οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, βρισκόταν πάντα αταλάντευτα δίπλα στο Κόμμα. Οπως έλεγε η ίδια, «δεν γεννηθήκαμε κομμουνιστές, η ζωή μας έκανε κομμουνιστές». Είχε πάντα μεγάλη χαρά που τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονά της είναι παρόντες στους αγώνες στο πλευρό του ΚΚΕ. Στη μνήμη της προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Δόξα - Παπάφη 250 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΔΟΥΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΟΥΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Τα παιδιά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονα

* Στη μνήμη της φίλης ΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΞΑΡΙΔΟΥ προσφέρουμε 70 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δόξα - Παπάφη.

Οι φίλες Μιράντα Ι. και Ελένη Δ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Νοέμβρη του 1948 εκτελέστηκε στο Λαζαρέτο ο λοχαγός του ΕΛΑΣ και αλύγιστος κομμουνιστής, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ΝΙΚΟΣ ΓΟΔΑΣ. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Ψ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στην ακριβή μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ και της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ, του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΦΤΗ, παλαιού Κοινοτάρχη των Ραχών Ικαρίας, καθώς και στη μνήμη του βετεράνου, αλύγιστου κομμουνιστή ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ. Από τη δεκαετία του '30 ο Γιώργος Κόχυλας εντάχθηκε στο εργατικό κίνημα και δούλεψε δραστήρια στη θρυλική ΟΕΝΟ. Προπολεμικά εντάχθηκε στο ΚΚΕ και αγωνίστηκε στο ΕΑΜ Ικαρίας. Η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα Ευαγγελία πάλεψε μαζί του για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΕΛΑΣίτη πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και του καπνεργάτη συνδικαλιστή θείου μας ΣΤΕΦΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, καθώς και όλης της γενιάς των αντιστασιακών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 2.500 σουηδικές κορόνες, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Στοκχόλμης του ΚΚΕ.

Τιμή στα παιδιά του λαού που αντρώθηκαν μέσα στην πάλη για το δίκιο των πολλών και σε καιρούς χαλεπούς αρνήθηκαν απάθεια και δουλοπρέπεια κι έδωσαν ψυχή και κορμί για την υπεράσπιση της λευτεριάς και της καλύτερης κοινωνίας που οραματίστηκαν! Τίμια παρακαταθήκη οι αγώνες τους!

Αννα, Κατερίνα

***

ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μας ΝΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ που «έφυγε» πριν από 22 χρόνια, την 13/12/1999, αλλά έμεινε εδώ, για πάντα, το φωτεινό, γλυκό χαμόγελό της και η υπερήφανη, αγωνιστική στάση της στο πλευρό του κομμουνιστή δικηγόρου πατέρα μας ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ένα συμβολικό ποσό (50 ευρώ) για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Νίκος και Κώστας Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου αδελφού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑ προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ποντοπόρων Ναυτεργατών.

Ο αδελφός του Παναγιώτης


ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΣΤΕΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΣΙΛΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΡΑΦΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΑΡΑΦΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΛΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΣΚΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΣΚΑΚΗΣ

ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΦΩΤΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ
ΦΩΤΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΓΚΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΓΚΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ

ΣΙΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
ΣΙΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ
ΑΥΡΑ ΚΟΥΤΗΡΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΥΠΑ) ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΥΠΑ) ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ

ΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΞΑΡΙΔΟΥ
ΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΞΑΡΙΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ