Σάββατο 18 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΜΙΜΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΦΩΤΟ 7

Στη μνήμη του αγαπημένου συζύγου και πατέρα μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), των γονιών και παππούδων ΠΕΤΡΟΥ και ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗ, καθώς και των αγαπημένων μας ΑΣΗΜΙΝΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑ - ΧΛΩΡΟΥ (φωτ.), ΑΛΕΚΟΥ ΛΟΓΑΡΑ και ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ (φωτ.), ΜΙΜΗ (φωτ.) και ΒΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΛΕΩΝΙΔΑ και ΠΟΠΗΣ ΛΟΓΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, προσφέρουμε 300 ευρώ στο ΚΚΕ και 65 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» μέσω ΚΟΒ Εξαρχείων και ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Κική, Πέτρος και Λούλα Λογαρά

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ (Στέφου), που συμπληρώνει χρόνο από τότε που «έφυγε», πιστού διά βίου στο Κόμμα, που αγωνιστήκαμε μαζί και στην περίοδο της παρανομίας, προσφέρω στο ένδοξο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσσαλονίκης.

Στεφανίδου Σταυρούλα

***

ΦΩΤΟ

Ο αγαπημένος μας αδελφός και θείος ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 16 Δεκέμβρη 1988. Κομμουνιστής από τα νεανικά του χρόνια, έλαβε μέρος στην Αντίσταση κι έπειτα, όπως τόσοι άλλοι σύντροφοι, πήρε τον δρόμο της εξορίας (Ικαρία και Μακρόνησο). Φιλόλογος στο επάγγελμα, ιδιαίτερα καλλιεργημένος αλλά και άνθρωπος σεμνός, έντιμος, δίκαιος, κέρδιζε γι' αυτές του τις αρετές την εκτίμηση και τον σεβασμό του περιβάλλοντός του και των μαθητών του.

Στη μνήμη του, που κρατάμε ζωντανή παρά το πέρασμα τόσων χρόνων, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνα - Κολωνού, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος στο οποίο πίστευε και αφιέρωσε τη ζωή του.

Ο αδελφός του Νίκος Παλούμπης, η ανιψιά του Ιωάννα Ν. Παλούμπη

ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
ΛΟΥΛΑ ΛΟΓΑΡΑ
***

Στη μνήμη του αδερφού μου και συντρόφου ΖΗΣΗ ΤΣΑΣΗ, που ζούσε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και κατέθεσε όλη του τη ζωή, μέχρι την τελευταία του πνοή, στο Κόμμα μας και το εργατικό κίνημα για τα δίκια του λαού μας, προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική ενίσχυσή του το ποσό των 100 ευρώ.

Η αδελφή του Βασιλική Τσάση

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τον θάνατο του γιου μου, ΚΩΣΤΑ ΚΥΡΟΥΔΗ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου, 20 ευρώ για την Οικονομική του Εξόρμηση.

Χρυσούλα Κυρούδη

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Δεκέμβρη κλείνουν τρία χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης μητέρας μου ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ το γένος Κρομλίδη, γεννημένης στις 25 Μάη του 1930 στη Γοργόπη Κιλκίς από Πόντιους πρόσφυγες γονείς. Στη διάρκεια της Κατοχής γράφτηκε στην ΕΠΟΝ και όσο ζούσε αναφερόταν στον τίτλο «ΕΠΟΝίτισσα» με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια. Ηταν παρούσα στην παλιά πλατεία της Γοργόπης στις 31 Αυγούστου 1944, εκεί όπου ο εγκληματίας πολέμου Φριτς Σούμπερτ συγκέντρωσε όλους τους κατοίκους του χωριού και επέλεξε ανάμεσά τους δώδεκα άντρες - πατεράδες και αδέλφια ανταρτών - που μετά τους εκτέλεσε σε ομαδική εκτέλεση. Ανάμεσά τους και ο παππούς μου Χαρίλαος Καπαγερίδης, του οποίου ο γιος Νικόλαος ήταν τότε αντάρτης στο 30ό Σύνταγμα του ΕΛΑΣ, με δράση στο Βέρμιο και στον Πάικο, και αργότερα έγινε ο σύζυγος της Ειρήνης. Ετσι γεννηθήκαμε εγώ και ο αδελφός μου που πήρε το όνομα του εκτελεσμένου παππού. Οταν μετοικήσαμε στο Πέραμα του Πειραιά οι γονείς μου εργάστηκαν για πολλά χρόνια στο εργοστάσιο των φερμουάρ «ΖΑΜΑ» στην Καλλιθέα, του βιομήχανου Βασιλόπουλου, ο οποίος απέλυσε εκδικητικά την μητέρα μου επειδή συμμετείχε στην ίδρυση εργατικού σωματείου, μαζί με τον πατέρα μου, αμέσως μετά την πτώση της χούντας. Η Ειρήνη άφησε την τελευταία της πνοή στο πέρασμα από την 20ή προς την 21η Δεκέμβρη του 2018, μετά από τετράμηνη παράλυση των κάτω άκρων λόγω καρκίνου του εγκεφάλου. Ενα από τα βιβλία που της διάβαζα στη δύσκολη αυτή περίοδο και της έδινε κουράγιο, ήταν «Ο ΕΛΑΣ», του στρατηγού Στέφανου Σαράφη.

ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΡΑΠΤΗ - ΛΟΓΑΡΑ
Το σημείωμα αυτό γράφτηκε στη μνήμη της αλλά και στη μνήμη του πατέρα μου που «έφυγε» πριν από αυτήν, και αποστέλλεται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» τον οποίο διάβαζε ανελλιπώς κάθε Κυριακή που τον έφερναν στο σπίτι μας στην Πάτρα οι σύντροφοι Κώστας και Λευτέρης. Προσφέρω το ποσό των 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που η μητέρα μου δεν απαρνήθηκε ούτε στιγμή, ακόμη και στους καιρούς της συστηματικής αμφισβήτησής του, μέσω της ΚΟΒ Ταμπαχάνων - Αρόης Πάτρας.

Συντροφικά, Ελισάβετ Καπαγερίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ (φωτ.), αγωνιστή και στελέχους της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στη Μέση Ανατολή, καταδικασμένου εξάκις σε θάνατο και έγκλειστου στα «σύρματα», του Γκεμπέιτ, επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής (21 Δεκέμβρη) καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ (ΤΟΥΛΑΣ) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ για τα δύο χρόνια (28 Δεκέμβρη) από την απώλειά της, προσφέρουμε, στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΟΒ Ιατρικής Ιωαννίνων και 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής Αττικής.

Οι γιοι τους Πλάτων και Νίκος και οι οικογένειές τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ.

Για τον Γιάννη μας. Στις 21 Δεκέμβρη κλείνουν 5 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος. Οι γονείς του και ο αδερφός του προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Διστόμου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Η οικογένεια Σωτήρη Παντίσκα

  • Την Τρίτη 21 Δεκέμβρη συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη μέρα που ο πολυαγαπημένος φίλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ «έφυγε» από τη ζωή. Αν ήταν κοντά μας, θα μαχόταν καθημερινά μέσω του Κόμματος για ένα καλύτερο αύριο, όπως έκανε πάντα. Για τον Γιάννη, τον φίλο μας, προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Ν. Ζωής.

Οικογένεια Δημήτρη Μπάντου και Σοφίας Λαουτάρη

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ. Πάλεψε σε όλη τη ζωή του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ. Στάθηκε αταλάντευτος σε όλες τις δοκιμασίες που πέρασε το Κόμμα. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω «Ριζοσπάστη».

Η σύζυγός του Ελευθερία, τα παιδιά του Φώτης, Κώστας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΩΚΟΥ, συντρόφου, συζύγου και πατέρα, με τη συμπλήρωση 5 χρόνων που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΛΗ, που μας άφησε νωρίς, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 70 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου.

Η σύζυγός του Καίτη Λιναρδάκη και οι κόρες του Πόπη και Ιωάννα

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των πιστών συντρόφων, φίλων και κουμπάρων ΖΗΝΟΒΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ, καθώς και των φίλων και κουμπάρων ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ και ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, δίνω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Ν. Ιωνίας.

Οικογένεια Χαράλαμπου Τσακριού

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΤΣΑΓΚΑΡΗ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, καθώς και του πρόωρα «ταξιδεμένου» αδελφού μου ΘΕΜΕΛΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Χρηματοπιστωτικού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ
Η οικογένεια Χ. Τσακριού

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, από τη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς, μέλος του τιμημένου ΚΚΕ. Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου η γυναίκα του Σοφία και η κόρη του Αλεξάνδρα προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΓΙΩΡΓΗ ΤΣΙΓΑΡΑ (Σκούρος) και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΕΡΔΕΜΠΕ, που «έφυγαν» πρόωρα από τη ζωή, σύντροφοι και συναγωνιστές τους στο φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα, στο αντιπολεμικό κίνημα ενάντια στον βρώμικο πόλεμο του Βιετνάμ και γενικότερα στο ταξικό εργατικό κίνημα στη Νέα Υόρκη, προσφέρουν μέσω της ΚΟΒ Βριλησσίων το ποσό των 250 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από έναν χρόνο «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ, σε ηλικία 90 ετών. Από εργατική οικογένεια, μέλος του ΚΚΕ, πάλεψε για τα δίκαια της τάξης του. Παρών σε όλους τους αγώνες του Κόμματος. Δραστήριο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του δήμου Αρταίων, μέλος του ΔΣ του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία Κωτσίλα - Σακκά προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ και ο Μάρκος Πουρναράς 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Αρτας.

***

Για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΟ. Σε όλη σου τη ζωή ήσουν ένας γνήσιος κομμουνιστής. Στη μνήμη του η κόρη του Κατερίνα προσφέρει στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών.

Π. Αμβροσιάδου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αγαπημένης μου γυναίκας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, του αγαπημένου μου αδερφού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ και της γυναίκας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ (ΣΙΣΣΥΣ) προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Σταυρούπολης.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
Δημήτρης Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των θείων μου ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΓΕΡΑΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ, από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΟ Κιλκίς.

Μαρία Κουρεμέντσα

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΔΕΜΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 6/12/2020. Συνεχίζοντας την πορεία του δικού του πατέρα, έζησε ως κομμουνιστής και έφυγε ως κομμουνιστής. Σε όλη του τη ζωή υπήρξε σταθερός και αταλάντευτος στις αρχές και την αποστολή του Κόμματος, σαν φάρος, που φωτίζει σ' εμάς τον δρόμο για τους αγώνες του παρόντος και του μέλλοντος.

Στη μνήμη του η σύντροφός του, στη ζωή και στο Κόμμα, Χρυσούλα και τα παιδιά του Δέσποινα και Σπύρος προσφέρουν 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών τους, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΓΙΑ (δασκάλου), αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, εξόριστου στην Ικαρία και τη Μακρόνησο, και ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΓΩΝΗ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και κρατούμενου, για χρόνια, σε Γυάρο, Φολέγανδρο και φυλακές Ακροναυπλίας, τα παιδιά τους, Δημήτρης Καγιάς και Χρήστος Παγώνης προσφέρουν στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 300 ευρώ.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΓΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΓΙΑΣ

ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΟΓΑΡΑ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΛΟΓΑΡΑ

ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΟΓΑΡΑΣ

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΙΣΣΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΣΙΣΣΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΡΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΡΙΟΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
ΤΣΑΚΡΙΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ

ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΟΥΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΚΚΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΕΡΑΓΟΡΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΓΕΡΑΓΟΡΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΙΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΙΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ