Σάββατο 15 Γενάρη 2022 - Κυριακή 16 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ, που ακλόνητος, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, υπερασπίστηκε έως την τελευταία του ανάσα τα ιδανικά του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, προσφέρω στο Κόμμα 500 ευρώ.

Η γυναίκα του, Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συναγωνίστριας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, από το Καλλίθηρο Καρδίτσας, συγγενείς και φίλοι προσφέρουν στο ΚΚΕ 160 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) καθώς και της ξαδέρφης - θείας ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας, 60 ευρώ.

Αλέκα, Αθανασία και Αναστασία Αμαξοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μητέρας ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 25/12/2021, η κόρη της Αντιγόνη προσφέρει στο Κόμμα, που τόσο πιστά υποστήριξε μέχρι το τέλος της ζωής της, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από κοντά μας στις 25 Δεκέμβρη 2003 ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1908 στα Σούρμενα του Πόντου. Το 1935 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Στην Κατοχή πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση στη Δυτική Μακεδονία. Μετά την Απελευθέρωση, για την αντιστασιακή δράση του πιάστηκε και φυλακίστηκε. Εως το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ «Βελδεμίρη» Συκεών, 100 ευρώ.

Ο γιος του Αριστείδης Φραγκουλίδης και η εγγονή του Κρυσταλλία Φραγκουλίδου

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 20 Γενάρη κλείνει ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ, για πενήντα και πάνω χρόνια στέλεχος του κόμματός μας, του δοξασμένου ΚΚΕ. Η μακρόχρονη ιστορική του διαδρομή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, με την ανάδειξη ιστορικών γεγονότων μέσα από τη συγγραφική παρακαταθήκη που άφησε στο Κόμμα μας, μας γεμίζει αισιοδοξία και μας ατσαλώνει μπροστά στους δύσκολους αγώνες που έρχονται για να ωριμάσουν οι συνθήκες ανατροπής αυτού του βάρβαρου εκμεταλλευτικού συστήματος, του καπιταλισμού, και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη σοσιαλιστική - κομμουνιστική οικοδόμηση και να καταργηθεί η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Στη μνήμη του σ. Μάκη Μαΐλη και των συντρόφων ΦΑΡΜΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗΣ η οικογένεια Δημήτρη Δροσάτου προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

Με τιμή, Δροσάτος Δημήτρης, Σιδέρη Δήμητρα, Δροσάτος Χρήστος

  • Η οικογένεια Αγγελόπουλου Νίκου δίνει στη μνήμη των ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ ΘΟΔΩΡΗ (φωτ.) και ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗΣ 100 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος. Σύντροφοι, μας λείπετε πολύ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ (φωτ.) και του ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ προσφέρω στο Κόμμα 200 ευρώ.

Αλέκα Γιαννούση

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του λατρευτού μας συζύγου και πατέρα ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ προσφέρουμε 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ, ΘΩΜΑ ΣΤΑΜΟΥΛΟΥ και ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑΚΗ, που έχουν «φύγει» από κοντά μας, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Ε. Κ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΒΑΣΙΛΗ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕΡΓΗ προσφέρουμε 200 ευρώ ενίσχυση στο Κόμμα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
Νίκος και Ιουλία Σέργη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΗΣΤΙΔΗ προσφέρω 200 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Εκπαιδευτικών Κ. Μακεδονίας.

Νίκος Τασόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συμπατριώτη, φίλου και συναγωνιστή μου ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ, 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Σαμοΐλη Αγγελική (Κιρίμη)

  • Δύο μήνες πέρασαν από τον άδικο χαμό του φίλου και συναγωνιστή ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗ. Τιμώντας τη μνήμη του, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Σταμάτης (Ροβέρτος) Σαμοΐλης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που εκτελέστηκε τον Ιούνη του 1949, του πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΛΑΥΤΗ (φωτ.), που πέθανε τον Μάρτη του 1965, έπειτα από πολλές σκληρές δοκιμασίες, φυλακές και εξορίες, του αδερφού μου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Νοέμβρη του 2020, του γαμπρού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΑΝΟΥ, που πέθανε τον Απρίλη του 2013, της νύφης μου ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗ, που πέθανε τον Δεκέμβρη του 2001, και όλων των αγωνιστών του χωριού μου, Μοσχοκαρυάς Φθιώτιδας, προσφέρω, ως τέταρτη δόση, 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
Βούλα Καρλαύτη - Κωστοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών τους ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

ΦΩΤΟ

Στις 14 Γενάρη συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από τότε που «έφυγε» αναπάντεχα ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα, ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ. Γεννημένος στην Ελαφο Αγιάς Λάρισας, υπηρέτησε στην Πολιτοφυλακή και έκανε στη Μακρόνησο, ενώ μετά τον Εμφύλιο εντάχτηκε στην ΕΔΑ. Μετά τη μεταπολίτευση, ως μέλος του ΚΚΕ, πάλεψε για την ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων στη Λάρισα και στο συνδικαλιστικό κίνημα ως μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων. Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα, για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Λαχανόκηπων Λάρισας.

Σοφία Γουργιώτη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντροφισσών ΚΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΑ οι σύντροφοί τους προσφέρουμε το ποσό των 250 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

  • Στη μνήμη των συντροφισσών ΚΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΑ οι σύντροφοί τους προσφέρουμε 110 ευρώ στο Κόμμα για την οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Αϊ - Λευτέρη.
  • Στη μνήμη των φιλενάδων και συντροφισσών ΚΑΙΤΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΚΟΥΛΑΣ ΚΕΦΑΛΑ προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
Μαρία Δελλή

***

ΦΩΤΟ 3

Η γιαγιά μας, ΚΑΤΙΝΑ, και ο παππούς μας, ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ήταν στελέχη του ΚΚΕ και της Εθνικής Αλληλεγγύης στην Κατοχή. Η Κατίνα βασανίστηκε και δολοφονήθηκε για τη δράση της μαζί με άλλες 10 αγωνίστριες, ανάμεσά τους και η Λαμπρινή Παγώνη, στον Αγ. Αθανάσιο Θεσσαλονίκης από την ταγματασφαλίτικη συμμορία του Πούλιου και του Αϊβαλιώτη, τον Ιούνη του 1944. Ο Μηνάς Παπαϊωάννου εξορίστηκε το 1936 στην Ανάφη. Το 1947, μετά τη δολοφονία της γυναίκας του, φυλακίστηκε στις φυλακές Μεταγωγών Θεσσαλονίκης. Το 1967, στη χούντα, εξορίστηκε στη Γυάρο. Εδωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του στον αγώνα και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος της ζωής του. Πέθανε το 1970.

Ο πατέρας μας, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ (Μίμης), γεννήθηκε στον Μαυρόβατο Δράμας το 1933 από γονείς φτωχούς αγρότες. Στην Κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ. Το 1984 έγινε μέλος του «τιμημένου ΚΚΕ», όπως έλεγε ο ίδιος. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν πάντα παρών στους λαϊκούς αγώνες και στις κινητοποιήσεις του Σωματείου Οικοδόμων Δράμας.

Στις 20/2/2022 συμπληρώνονται 22 χρόνια από τότε που «έφυγες» από τη ζωή, σε ηλικία 67 ετών. Μας λείπει η παρουσία σου, αλλά ξέρουμε ότι είσαι στις καρδιές μας πάντα και ότι είσαι και εσύ σε κάθε διαδήλωση εκεί.

ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Στη μνήμη τους η οικογένειά τους προσφέρει 120 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Δράμας.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Δεκέμβρη 2021 «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ, από τη Λητή Θεσσαλονίκης, σε ηλικία 74 χρόνων, μετά από μακρόχρονη ασθένεια. Από τη μέρα που ήρθε με την οικογένειά του από το χωριό του να δουλέψει οικοδόμος στην Αττική - και κάτω από δύσκολες συνθήκες - συνέβαλε καθοριστικά στη συγκρότηση της ΚΟΒ Αυλώνα Αττικής του ΚΚΕ και της ΟΒ της ΚΝΕ τη δεκαετία του 1970. Για χρόνια υπήρξε μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Βορ. Αττικής.

Ακούραστος αγωνιστής, με την αγωνιστικότητα, το πείσμα που τον διέκρινε, τη συνέπεια στον αγώνα, συνέβαλε καθοριστικά - και με τη στήριξη του ΚΚΕ - στην εκλογή για 12 χρόνια της δημοτικής παράταξης υπό τον Δημήτρη Κυριακού. Τότε δόθηκαν οι ηρωικοί, σκληροί και επίπονοι αγώνες του λαού της πόλης ενάντια στη ρύπανση του περιβάλλοντος και δεν πέρασε το έγκλημα που σχεδίαζε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το '90 να έρθει η χωματερή της Αττικής στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας, στα όρια του Αυλώνα! Μεγάλη ήταν η προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης (δημιουργήθηκαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυλώνα, το χορευτικό με παραδοσιακές στολές και χορούς). Ο σ. Αντώνης με το μπουζούκι του και η συντρόφισσά του Βαγγελιώ στο τραγούδι δημιούργησαν τη μουσική κομπανία Αυλώνα και κάλυπταν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κόμματος. Εγινε ο Αγροτικός Σύλλογος και οργανώθηκαν οι οικοδόμοι της περιοχής στο σωματείο τους, υπήρξε συμμετοχή στην Επιτροπή Ειρήνης κ.λπ.

Η σταθερότητά του και η αταλάντευτη πίστη του στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και προλεταριακού διεθνισμού φάνηκαν την περίοδο ιδιαίτερα των ανατροπών και της κρίσης του 1991. Στάθηκε αταλάντευτα στη γραμμή του τιμημένου ΚΚΕ απέναντι στον οπορτουνισμό και σε όσους προσπάθησαν να διαλύσουν το Κόμμα. Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει και ζούσε με την οικογένειά του στη Λητή Θεσσαλονίκης και λίγο καιρό πριν αρρωστήσει σοβαρά (όταν είχε κατέβει στην πανελλαδική συγκέντρωση του Κόμματος στο Πεδίον του Αρεως) η ΚΟΒ Αυλώνα του ΚΚΕ τίμησε τον σ. Αντώνη για τη μεγάλη του προσφορά στη δημιουργία της Οργάνωσης και την παρακαταθήκη που άφησε στις νεότερες γενιές των μελών του Κόμματος.

ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΟΥΖΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Οι σύντροφοι και οι φίλοι από τον Αυλώνα Αττικής συλλυπούνται θερμά την συντρόφισσά του στη ζωή, Βαγγελιώ, τις κόρες του Ειρήνη και Στέλλα, τα πολυαγαπημένα του εγγόνια και προσφέρουν στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Ωρωπού, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των γονιών μας, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΤΡΑΝΤΑΚΗ, και ΔΗΜΗΤΡΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΓΚΟΥΖΕΛΟΥ, προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση.

Βαρσάμης Τραντάκης και Ελένη Γκουζέλου


ΤΡΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΑ
ΤΡΑΝΤΑΚΗ ΚΑΛΟΥΔΑ

ΤΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΡΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΡΛΑΥΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ

ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΕΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΡΟΔΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ
ΡΟΔΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ

ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)
ΜΠΟΥΡΜΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ)

ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ

ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ

ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΙΤΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΑ
ΚΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΣ

ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ