Παρασκευή 21 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Βολές κατά Αυγενάκη για τον αποκλεισμό σωματείων

Eurokinissi

Βολές κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, με αφορμή τον κύκλο επαφών που άνοιξε η κυβέρνηση σχετικά με τα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Από πλευράς του υφυπουργού γίνεται λόγος για διάλογο μέσω τηλεδιάσκεψης με σωματεία και ποδοσφαιρικούς φορείς, για την «καταγραφή των προβλημάτων και των παθογενειών του ποδοσφαίρου». Η πρώτη τηλεδιάσκεψη ήταν προγραμματισμένη για χτες, με τη συμμετοχή 203 ερασιτεχνικών σωματείων από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Αναφερόμενη στο θέμα η ΕΠΣ Μακεδονίας κατηγόρησε τον υφυπουργό για «προσπάθεια να ευλογήσετε τα γένια σας», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της. Στέκεται επίσης στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη κυβερνητική πρωτοβουλία αφορά μόνο τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο Αθλητικό Μητρώο που έφερε προ μηνών η κυβέρνηση.

«Αναρωτιόμαστε, όμως, με τα σωματεία που έχουν προβλήματα, τα οποία είτε εντάχθηκαν στο μητρώο και απορρίφθηκαν στη συνέχεια, είτε δεν εντάχθηκαν λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, πότε θα συναντηθείτε;», σημειώνει η ΕΠΣ Μακεδονίας και προσθέτει: «Προτείνουμε, λοιπόν, να κάνετε τηλεδιασκέψεις και με τα σωματεία που έχουν προβλήματα ένταξης στο μητρώο, και όχι μόνο με αυτά που θα σας ευχαριστήσουν για τα χρήματα που εισέπραξαν και τα οποία ούτως ή άλλως δικαιούνταν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ