Σάββατο 29 Γενάρη 2022 - Κυριακή 30 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΤΟ

Στις 28 Γενάρη συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ - ΛΑΔΙΑΣ. Γεννημένος το 1930 στους Δελφούς, παίρνει μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στη συνέχεια κατατάσσεται στον ΔΣΕ. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, παίρνει δραστήριο μέρος στην κοινωνική ζωή των Ελλήνων προσφύγων και ως μηχανολόγος μηχανικός αναπτύσσει σημαντικό επιστημονικό και συγγραφικό έργο. Επαναπατρίζεται το 1965 και υφίσταται διώξεις κατά τη δικτατορία. Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων και της Ενωσης Φίλων Μνήμης του Διαμαντή, αλλά και πρόεδρος της τελευταίας. Συγγράφει και δημοσιεύει άρθρα και βιβλία.

Στη μνήμη του η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του, προσφέρουν 300 ευρώ στην Οργάνωση Φωκίδας του ΚΚΕ.

***

Στις 27/11/2021 «έφυγε» από τη ζωή ο ΜΠΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΜΑΥΡΙΔΗΣ. Παιδί εργατών αγωνιστών με καταγωγή από Μικρά Ασία, γεννημένος στη Καλογρέζα. Μέλος των Λαμπράκηδων και αργότερα μέσα από το σωματείο ταπητοκαθαριστών συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας. Εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Παιανίας και στάθηκε συνεπής για να διατηρήσει το Κόμμα μας τα χαρακτηριστικά του την περίοδο της κρίσης. Παρά το πρόβλημα υγείας παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, μέσω ΚΟΒ Παιανίας.

Η σύζυγός του Βάσω και οι κόρες του Ιφιγένεια και Ελλη Μαυρίδου

***

ΦΩΤΟ

Στις 28/12/2021 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας, παππούς ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ. Τη Κυριακή 30/1/2022 θα τελεστεί 40ήμερο μνημόσυνο στον Αγιο Γεώργιο Περάματος, στις 10 το πρωί.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Γεννήθηκε το 1934 στη Λάγια Λακωνίας. Ανέκαθεν πνεύμα ανήσυχο, δημιουργικό, πρωτοπόρο, επαναστατικό, από όταν γνώρισε τις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ. Ηταν ο άνθρωπος που μέσα από τη δράση του, τις αξίες και τη στάση ζωής του μας ενέπνευσε και μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για όλα αυτά που αξίζουμε, το δίκαιο, το κοινό καλό. Προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Θα μας λείπεις πάντα και πάντα θα είσαι δίπλα μας.

Η σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ του Εμμανουήλ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βάρδα Ηλείας, στα 21 της χρόνια, την Κυριακή 25/4/1948 από το φασιστοειδές όργανο της χωροφυλακής Σινάπη από το Πλατύ Μεσσηνίας, ο γιος της Μανώλης Ανδρέου και ο εγγονός της Αρης Ανδρέου προσφέρουν ως ελάχιστο φόρο τιμής το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Νομού Ηλείας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ από τη Βάρδα του νομού Ηλείας (περιοχή Αλετρέικα), με καταγωγή από τα Σουδενά Καλαβρύτων, ήταν αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Στις 29/9/1949, μετά από προδοσία ταγματασφαλιτών κυνηγήθηκαν μαζί με άλλους δύο συντρόφους του, έναν άνδρα και μια γυναίκα (αγνώστων λοιπών στοιχείων), για να συλληφθούν, και για να μην πιαστούν αιχμάλωτοι προτίμησαν να αυτοκτονήσουν. Στη συνέχεια οι φασίστες τού έκοψαν το κεφάλι και το περιέφεραν ως λάφυρο στα χωριά της περιοχής. Στη μνήμη τους ο σύντροφος Μανώλης Ανδρέου από Βάρδα Ηλείας προσφέρει για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΚΑΣ (φωτ.), από το Ψάρι Βάρδας του νομού Ηλείας, ήταν αγωνιστής του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, και ο σύντροφος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, από το Καγκάδι Αχαΐας, ήταν στέλεχος του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ. Στις 29/9/1949, αν και υπήρχε αναστολή των εκτελέσεων, οδηγήθηκαν από συνεργάτες φασίστες των Γερμανών έξω από τις φυλακές και εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Στη μνήμη τους ο σύντροφος Μανώλης Ανδρέου από Βάρδα Ηλείας προσφέρει για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης του ΚΚΕ.

ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΙΜΠΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ 4

Το 1980 με την έγκριση του Κόμματος άνοιξε στην Πάτρα βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Ως υπεύθυνος του βιβλιοπωλείου βρέθηκα στην Αθήνα για τη γνωριμία και τις επαφές με τους εκδοτικούς οίκους. Δύο αξέχαστοι σύντροφοι και «δάσκαλοι» ανέλαβαν να με βοηθήσουν και με καθοδηγούσαν. Ο σ. ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ («Πέτρινα Χρόνια») και ο σ. ΚΟΣΜΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ. Θα τους θυμάμαι πάντα σαν παράδειγμα κομμουνιστών και ανθρώπων.

Στη μνήμη τους, καθώς και στη μνήμη των συντρόφων ΘΩΜΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγαν» απρόσμενα το 2018, ο σύντροφος Μανώλης Ανδρέου από Βάρδα Ηλείας προσφέρει για την ενίσχυση του Κόμματός μας, του τιμημένου ΚΚΕ, το ποσό των 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, παππού και θείου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΣΑ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΕΛΑΣ στην Ηπειρο, που «έφυγε» από κοντά μας στις 29/1/2021, και στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας ΚΑΤΙΝΑΣ ΤΕΣΑ, το γένος Γαλάνη, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, του ΕΑΜ Νέων και της ΕΠΟΝ, συνδέσμου του ΔΣΕ στη Μεσσηνία, η οποία «έφυγε» από κοντά μας στις 15/6/2021, προσφέρουμε στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 150 ευρώ.

Η κόρη τους Πόπη Τέσα, τα εγγόνια τους Κατερίνα Σίμου και Νίκος Χρυσοβιτσάνος και η ανιψιά τους Αρίστη Γαλάνη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΡΗΓΟΡΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΟΥΝΗ προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ ως τρίτη δόση για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος, μέσω της ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής.

Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που με πήρε από χέρι και μου έδειξε τον κόσμο πολύ νωρίς, τα μαρξιστικά εργαλεία να τον ερμηνεύω, και ονειρευτήκαμε μαζί πως η μοίρα του ανθρώπου δεν μπορεί να είναι πάντα κάτεργο. Στην μητέρα μου χρωστώ την αδιαπραγμάτευτη επιμονή και θέληση να αγωνίζομαι για τα γυναικεία δικαιώματα, και την ασίγαστη οργή για τις αδικίες που τους επιφυλάχθηκαν. Σε όλους τους αγώνες τους είχαν συμπαραστάτη και οδηγό το Κόμμα μας.

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μίνα Καούνη

***

ΦΩΤΟ

Στις 26 Γενάρη συμπληρώθηκαν 32 χρόνια από τότε που έχασα τον σύντροφό μου ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, αγωνιστή από τα γυμνασιακά του χρόνια. Επαιρνε μέρος σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες πλάι στο ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του. Ηταν μέλος του ΔΣ στον Σύλλογο Λογιστών Θεσσαλονίκης και από τα ιδρυτικά του μέλη. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε εξορία, χωρίς να λυγίσει. Στην αξέχαστη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω της ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα του, Μαρία Καρακασίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του εργατικού κινήματος, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 26/1/2004, η γυναίκα του Παναγιώτα και τα παιδιά του, Νίκος και Ηλίας, προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μπάρμπα ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΤΑΚΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Γιώργος και Δέσποινα Λαμπράκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων, για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων παιδιών μου ΝΙΚΟΥ (φωτ.) και ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ (φωτ.), για τα γενέθλια και την ονομαστική τους γιορτή. Εχει αλλάξει η ζωή μου χωρίς αυτούς, στη θέση τους είναι μόνο η φωτογραφία τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
Επίσης, στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, του Μακρονησιώτη θείου μου ΟΡΕΣΤΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ και του Κωνσταντινουπολίτη παππού μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ, με απόδραση από φυλακή της Πόλης. Ο Ιορδάνης Παπάζογλου έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μπήκε μαζί με τον ΕΛΑΣ κατά την απελευθέρωσή της. Ηταν επιμελητής στο Γ' Σώμα Στρατού, στον επισιτισμό. «Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 103 χρόνων, αφού «γύρισε» εξόριστος όλα τα νησιά. Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος θέλω να στηρίξω την προσπάθεια ενίσχυσής του, προσφέροντας μέσω της ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης 70 ευρώ. Χρόνια πολλά στο Κόμμα μας, γερό και δυνατό στις μέρες που μας περιμένουν.

Μαρία Μπογιατζή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΗΛΙΑ ΚΑΡΙΜΑΛΗ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα και ξαφνικά από κοντά μας, μέλος του ΚΚΕ και πιστός στα ιδανικά του μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρουμε το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΡΤΟΣ γεννήθηκε στις 4/3/1923 στα Καμίνια. Σε ηλικία 19 ετών εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση, ΕΛΑΣ, ΕΑΜ, ΕΠΟΝ και τέλος στο ηρωικό ΚΚΕ. Υπηρέτησε υπό τον συνταγματάρχη Νταλιάνη, τον λοχαγό Κοντύλη και τον Νίκο Κεπέση. Γνώρισε εξορίες και φυλακές Χανίων, Μακρόνησο κ.α. Ηταν σταθερός στα πιστεύω του, που τα κράτησε και τίμησε σε όλη την πορεία της ζωής του. Απεβίωσε στις 8/5/2019 σε ηλικία 96 ετών. Προς τιμήν του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ρέντη.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
Η γυναίκα του, Παρασκευή Μπέρτου

Η κόρη του, Κατερίνα Μπέρτου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του θείου ΚΩΣΤΑ ΑΡΓΥΡΗ, ήρωα της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ το ποσό των 40 ευρώ.

Ο αδελφός Αντώνης Αργύρης και ο ανιψιός Κωνσταντίνος Αργύρης

***

ΦΩΤΟ

Για τον αγαπημένο μας παππού ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΚΡΗΤΙΚΟ (φωτ.), που πάντα τον θυμόμαστε, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Επίσης, στη μνήμη της φίλης μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Τα παιδιά του Γιώργος και Ασπασία, τα εγγόνια και το δισέγγονό του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΛΕΥΤΕΡΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, οι οποίοι για δεκαετίες αγωνίστηκαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Τα παιδιά τους Θοδωρής - Αντζελα, Χριστίνα - Γιώργος και τα εγγόνια τους Μαντώ, Ηλίας, Λευτέρης, Ελευθερία

  • Στη μνήμη της συντρόφισσάς μας ΡΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου προσφέρουν 440 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΙΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΥ (φωτ.) και ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), που όλη τους τη ζωή αγωνίστηκαν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Γρηγόρης Παναγόπουλος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών ΦΙΛΙΠΠΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ (φωτ.) και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ και 50 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

Θανάσης - Αγγελική


ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΣΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΣΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΡΙΑΖΕΛΟΣ

ΚΑΤΙΝΑ ΤΕΣΑ
ΚΑΤΙΝΑ ΤΕΣΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΨΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΟΥΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΟΥΝΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΟΥΝΗ

ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΡΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΡΤΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ