Σάββατο 5 Φλεβάρη 2022 - Κυριακή 6 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021
Ολοκληρώθηκε με επίτευγμα τη σημαντική υπερκάλυψη του πλάνου στο 129,26%

Αναμένεται η τελική κατάταξη στην άμιλλα, μετά και την ενσωμάτωση όλων των κριτηρίων

Με υπερκάλυψη, φτάνοντας στο 129,26% του συνολικού πλάνου, ολοκληρώθηκε η Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2021, επιστεγάζοντας έτσι με επιτυχία τη μεγάλη προσπάθεια των Κομματικών Οργανώσεων.

Ολες οι Οργανώσεις Περιοχής υπερκάλυψαν το πλάνο τους και εντέλει μετά την «καρό σημαία» η κατάταξη των Οργανώσεων σε σχέση με αυτό είναι η ακόλουθη:

Πρώτη το νήμα έκοψε η ΚΟ Εξωτερικού με 206,13%, ενώ η πρώτη τριάδα συμπληρώνεται από την ΚΟ Αιγαίου με 179,42% και την ΚΟ Κρήτης με 146,52%. Ακολουθεί η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 128,74%, η οποία το τελευταίο διάστημα ανέβηκε πολλές θέσεις. Η ΚΟ Πελοποννήσου με 127,95% είναι στην 5η θέση, προσπερνώντας για λίγο την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας που είναι στο 127,74%. Στη συνέχεια είναι η ΚΟ Αττικής με 124,02%, ενώ το φράγμα του 120% ξεπέρασαν και οι ΚΟ Θεσσαλίας με 120,09% και Κεντρικής Μακεδονίας με 120,07%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 119,84%, Ηπείρου με 117,76% και Δυτικής Μακεδονίας με 105,16%.

Συμβάλλοντας σημαντικά στη μάχη στο πλευρό του Κόμματος, η ΚΝΕ με 134,87% υπερκάλυψε επίσης το πλάνο της. Ακόμη η ΚΟ του «Ριζοσπάστη» έφτασε στο 130,81% και του «902» στο 102,20%.

Ξεχωριστό κινητήριο μοχλό για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης αποτέλεσε η άμιλλα που προκήρυξε η ΚΕ μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων και η οποία αφορά συνδυασμένα κριτήρια και συγκεκριμένα τον βαθμό υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου, την προσωπική συνεισφορά των μελών της κάθε Κομματικής Οργάνωσης και τον βαθμό ανταπόκρισης και στράτευσης των οπαδών και φίλων του Κόμματος.

Με την παραπάνω κατάταξη να αφορά αποκλειστικά την κάλυψη του πλάνου, φουντώνει λοιπόν η αγωνία για την ενσωμάτωση των υπόλοιπων συνδυασμένων κριτηρίων για την άμιλλα της ΚΕ ώστε να προκύψει το ποιες Οργανώσεις έρχονται πρώτες σε αυτήν, επομένως θα τους δοθούν και τα σημαντικά φετινά βραβεία που είναι τα ακόλουθα:

Για τις 3 πρώτες Οργανώσεις Περιοχής τα βραβεία θα είναι τα εξής:

Για την 1η Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος και πλακέτα. Επιβράβευση, επίσης, 10 πρωτοπόρων συντρόφων της Περιοχής με επίσκεψη στην Ισπανία, σε μέρη που συνδέονται με τις μάχες στον Ισπανικό Εμφύλιο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα εγκατασταθεί και τιμητική πλακέτα στο γνωστό μνημείο στη Μαδρίτη για τους Ελληνες μαχητές των Διεθνών Ταξιαρχιών και τον Λόχο «Νίκος Ζαχαριάδης». Θα γίνει επίσης κοινή εκδήλωση με το Κομμουνιστικό Κόμμα των Εργαζομένων της Ισπανίας.

Για τη 2η Οργάνωση: Πλακέτα και για 10 πρωτοπόρους συντρόφους της Περιοχής επίσκεψη στο Στάλινγκραντ, στο μνημείο της ηρωικής μάχης του σοβιετικού λαού ενάντια στον φασισμό - ναζισμό καθώς και σε άλλα μέρη.

Για την 3η Οργάνωση: Πλακέτα και για 10 πρωτοπόρους συντρόφους της Περιοχής επίσκεψη στη Γερμανία σε μνημεία και μέρη της πρώην Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας.

Για τους πρωτοπόρους συντρόφους μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και φίλους του Κόμματος τα βραβεία θα είναι τα εξής:

1. Για τους 10 πρωτοπόρους συντρόφους - μέλη της ΚΝΕ: Επίσκεψη στον Γράμμο, στα πεδία των μαχών και στα μνημεία του Κόμματος για τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας.

2. Για τους 10 πρωτοπόρους συντρόφους - μέλη του Κόμματος: Επίσκεψη στην Κούβα, σε περιοχές μαχών και σταθμών της Κουβανικής Επανάστασης.

3. Για τους 10 πρωτοπόρους φίλους του Κόμματος: Επίσκεψη στο Παρίσι, σε μνημεία και μέρη δεμένα με τις 72 μέρες της Παρισινής Κομμούνας.

Οι σύντροφοι και συντρόφισσες που θα βραβευθούν σε αυτές τις κατηγορίες θα είναι οι πρωτοπόροι πανελλαδικά και επιπλέον από αυτούς που βραβεύονται στις Περιοχές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ