Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ
Και πάλι άτυχη η Τσιοβόλου

Ατυχη για μια ακόμα φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στάθηκε η Μαρία Ελένη Τσιοβόλου, που μετά την πτώση της στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβασης του αλπικού σκι δεν κατάφερε να τερματίσει ούτε στην τεχνική κατάβαση του αγωνίσματος. Η Ελληνίδα σκιέρ παρά την προχτεσινή πτώση της ξεκίνησε αποφασιστικά στο δεύτερο αγώνισμα όπου συμμετείχε, ωστόσο μια κακή εκτίμηση στα μισά την έβγαλε εκτός πίστας, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον αγώνα της.

Συνέχεια σήμερα στις ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση δίνουν η Μαρία Ντάνου και η Νεφέλη Τίτα, αγωνιζόμενες στα 10 χλμ. κλασικής τεχνικής των δρόμων αντοχής, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

ΛΟΥΤΖ: Το τρίτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο μονό Λουτζ των γυναικών κατέκτησε στο Πεκίνο η Γερμανίδα Ναταλί Γκαϊζενμπέργκερ, που πρώτευσε μετά τις τέσσερις κούρσες σε χρόνο 3:53.454. Ανέβηκε έτσι στο πρώτο σκαλί του βάθρου για τρίτη φορά, μετά το 2014 στο Σότσι και το 2018 στην Πιονγκτσάνγκ. 2η ήταν η συμπατριώτισσά της Ανα Μπεράιτερ, με 3:53.947, και 3η η Ρωσίδα Τατιάνα Ιβάνοβα με 3:54.507.

ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ: Ο Γερμανός Βίντσεντς Γκάιγκερ ήταν ο νικητής στο αγώνισμα του Βόρειου Σύνθετου από χαμηλό βατήρα, καθώς ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στο άλμα από χαμηλό βατήρα και στα 10 χιλιόμετρα δρόμων αντοχής σε χρόνο 25:07.7. 2ος ήταν ο Νορβηγός Γκράαμπακ (25:08.5) και 3ος ο Αυστριακός Γκράιντερ (25:14.3.)

ΧΟΚΕΪ: Από μεγάλη ένταση και αρκετά νεύρα, που οδήγησαν τελικά σε συμπλοκή μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, συνοδεύτηκε η αναμέτρηση της Ρωσίας με την Ελβετία για το τουρνουά χόκεϊ των ανδρών. Στο αγωνιστικό μέρος η Ρωσία επικράτησε των Ελβετών με 1-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ