Παρασκευή 18 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ
Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των 12 κατηγορούμενων

Στην 7η τακτική ανακρίτρια απολογήθηκε χτες το απόγευμα ο 22χρονος «Ντίνος», ο 12ος από τους συλληφθέντες χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, για τη συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Αλκης Καμπανός. 0 22χρονος που κρίθηκε και αυτός προφυλακιστέος, ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου (γκρι Polo) που μετέφερε την ομάδα των δραστών στην περιοχή Χαριλάου.

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας σουγιάς και γι' αυτόν τον λόγο σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία εναντίον του, για παράνομη οπλοκατοχή. Χτες το πρωί οδηγήθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου όμως η δίκη του αναβλήθηκε για τις 24 Φλεβάρη λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.

Σήμερα Παρασκευή οι δύο φίλοι του Αλκη θα μεταβούν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να αναγνωρίσουν τους κατηγορούμενους στην υπόθεση, προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής καθενός στο έγκλημα. Χτες κατέθεσαν στην ανακρίτρια για τα όσα έζησαν το βράδυ της επίθεσης.

Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι κοντά στα νεκροταφεία της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν ένα μαχαίρι καράμπιτ, που φαίνεται να αποτέλεσε ένα από τα φονικά όπλα, καθώς και άλλος εξοπλισμός (κράνη, γάντια κ.λπ.) που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση.

Στο μεταξύ, την επίσπευση της διαδικασίας για την ιατροδικαστική έκθεση έχει ζητήσει η ανακρίτρια για τη δολοφονία του Αλκη, ενώ αναμένεται και η ολοκλήρωση των ελέγχων DNA που ελήφθη από όλους τους κατηγορούμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ