Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι Alcedo όλες τις Πέμπτες του Μάρτη στο «Olvio»

Οι εξαιρετικοί Alcedo folk band, που αξίζει να γνωρίσετε, δίνουν ραντεβού κάθε Πέμπτη του Μάρτη στο θέατρο «Olvio» (Ιεράς Οδού 67 & Φαλαισίας 7, Βοτανικός) παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Τραγούδια χωρίς σύνορα».

Ενα πρόγραμμα γεμάτο χρώματα και ήχους από τη δική μας και άλλες πατρίδες, γιατί η ανάγκη να σμίξουμε πάλι είναι μεγάλη. Με μουσικά χρώματα σαν τα φτερά της Αλκυόνης και διαδρομές από τον Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, με πτήσεις χαμηλές από τη Θράκη μέχρι την Ιρλανδία και από το Ισραήλ μέχρι τα Βαλκάνια...

Πυρήνα του μουσικού ύφους της μπάντας αποτελεί ο συνδυασμός των τριών πνευστών (φλάουτο - φαγκότο - τούμπα) που συνομιλούν με τα υπόλοιπα όργανα σε πολύ ευφάνταστες ενορχηστρώσεις, αναζητώντας πάντα τον προσωπικό ήχο της ομάδας, ήχο σημερινό με επιρροές από διάφορα και ποικίλα μουσικά ρεύματα και «folk» χαρακτήρα από τα τοπικά ιδιώματα της πατρίδας μας και των «μουσικών του κόσμου».

Συντελεστές: Μαρία Μιχαλάκα βιολί, τραγούδι. Στέφανος Χατζηαναγνώστου φλάουτο, κρουστά. Γιάννης Ταυλάς κιθάρες, κρουστά. Δημήτρης Κουφαλάκος φαγκότο, φυσαρμόνικα. Μενέλαος Μωραΐτης τούμπα, ακορντεόν. Κώστας Κωνσταντάτος βιολί, μαντολίνο, κρουστά, φωνή.

Μαζί τους η ηθοποιός Νατάσα Φαίη Κοσμίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ