Παρασκευή 25 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 0-3
Δεν είχε αντίδραση... είχε αδυναμίες

Τέλος στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού έβαλε η ήττα του με 3-0 από την Αταλάντα στο Φάληρο, στον επαναληπτικό αγώνα πλέι οφ μεταξύ των δύο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Στη διοργάνωση έτσι συνεχίζει η ιταλική ομάδα, αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους» με συνολικό σκορ 5-1 στους δύο αγώνες (2-1 στο πρώτο ματς στο Μπέργκαμο).

Οπως και στην Ιταλία, έτσι και στη ρεβάνς ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αμυντικές του ολιγωρίες, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την αδυναμία του στο επιθετικό κομμάτι. Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε μεν δυνατά, έχοντας ευκαιρία για γκολ με τον Εμβιλά, στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στην πίεση που άσκησε η Αταλάντα, η οποία άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 40' με γκολ του Μέλε έπειτα από λάθος εκτίμηση του Λαλά.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ενέτεινε τις προσπάθειές του να βρει γκολ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη η Αταλάντα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά προβλήματα των «ερυθρολεύκων» και μέσα σε ένα τρίλεπτο (66' - 69') «καθάρισε» την πρόκριση με δύο γκολ του Μαλινόφσκι.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (46' Mασούρας), Λαλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Εμβιλά, Ρέαμπτσουκ, Τικίνιο (73' Φατιγκά), Ονιεκούρου (59' Βαλμπουενά).

Αταλάντα: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι, Χάτεμπορ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μέλε (83' Μιχάιλα), Μαλινόφσκι (83' Πετσέλα), Πεσίνα (55' Κουπμάινερς), Πάσαλιτς (55' Μπογκά).


INTIME SPORTS


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ