Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
Τηλεόραση
Συγκέντρωση ενάντια στο «BAR»

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων του Γαλατσίου, ενάντια στο ριάλιτι - παιχνίδι του «MEGA», «BAR», που πρόκειται να εγκατασταθεί στο κλαμπ «Υδρόγειος» στη λεωφόρο Βεΐκου.

Τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 6 το απόγευμα, η «Συντονιστική Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων και Πολιτών Κατά της Λειτουργίας του "ΒΑR" του "ΜΕGΑ" από το Γαλάτσι» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αλκυόνης στη λεωφόρο Βεΐκου και καλεί τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης να πάρουν μέρος σ' αυτήν.

Η Συντονιστική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν σχεδόν σαράντα φορείς της περιοχής, αντιδρά στην εγκατάσταση του «BAR», καθώς θα λειτουργεί μέσα στον κοινωνικό ιστό της πόλης και δίπλα σε σχολεία. Να σημειωθεί ότι, ήδη, έχει κατατεθεί αίτηση έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου του Γαλατσίου με θέμα την εξέταση του προβλήματος, καθώς και την άρση της άδειας λειτουργίας, τους όρους της οποίας έχει ήδη υπερβεί η εταιρία που λειτουργεί το κατάστημα. Να σημειωθεί ότι, ήδη, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από κατοίκους της περιοχής και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Γαλατσίου.

Ωστόσο, το νέο ριάλιτι - παιχνίδι «BAR», όπως έχει ήδη ανακοινώσει το «MEGA», θα κάνει «πρεμιέρα» την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 21.00 και θα το παρουσιάζει ο Μίλτος Μακρίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ