Πέμπτη 3 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Eπιβλητικός ο Ολυμπιακός, ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ευρεία νίκη του Ολυμπιακού, που αύξησε κι άλλο τη διαφορά στην κορυφή, και ισοπαλία στο ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ σημειώθηκαν χτες στα δύο εξ αναβολής παιχνίδια για τη 17η αγωνιστική της Super League 1.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 τον Αστέρα Τρίπολης, στην πιο επιβλητική εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας στροφές και αποτελεσματικότητα, και πήραν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Παπασταθόπουλου (52'), Μασούρα (54', 57'), Μπουχαλάκη και (66') Ροντρίγκες (84'), ενώ για τους Αρκάδες μείωσε ο Καρμόνα στο 75'.

Στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν τον έλεγχο αλλά να υστερούν και πάλι στην τελική προσπάθεια, και τους Θεσσαλονικείς, παρά την αποβολή του Τσιγγάρα μόλις στο 18', να μένουν όρθιοι μέχρι το τέλος. Το σκορ διαμορφώθηκε από τα γκολ του Γκαρσία (28') για την ΑΕΚ και του Κούρτιτς (36') για τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 64 βαθμούς και ακολουθούν ΠΑΟΚ με 50 και ΑΕΚ με 43, ενώ ο Αστέρας παρέμεινε στους 35 και την 6η θέση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ