Τετάρτη 23 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Διπλή δοκιμασία στη Γαλλία για τον Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Euroleague ο Ολυμπιακός καλείται να δοκιμαστεί διπλά στη Γαλλία αντιμετωπίζοντας σήμερα τη Μονακό (22.00, Novasports Prime) και την Παρασκευή τη Βιλερμπάν, για την 31η και 32η αγωνιστική της διοργάνωσης αντίστοιχα.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ, φιγουράρουν εδραιωμένοι στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των «8» και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας απ' τους διώκτες τους. Πλέον ενόψει τόσο του σημερινού αγώνα όσο και αυτού της Παρασκευής ο Ολυμπιακός ψάχνει τα δύο καθοριστικά βήματα που θα του δώσουν το δικαίωμα να κλειδώσει θέση στην τετράδα και θα διατηρήσει τις ελπίδες του για κάτι παραπάνω από την 4η θέση και τα όσα προϋποθέτει για τη διασταύρωση στον επόμενο γύρο.

Αισιόδοξος για την προσπάθεια της ομάδας του στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει επί γαλλικού εδάφους εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Μιλώντας ειδικά για τη Μονακό τη χαρακτήρισε μια δύσκολη αντίπαλο που δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της το τελευταίο διάστημα, γι' αυτό, όπως είπε, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Οριστική αποβολή των ρωσικών ομάδων

Στην οριστική αποβολή από τη διοργάνωση των τριών ρωσικών ομάδων ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ και Ούνιξ προχώρησε και επίσημα χτες η Euroleague, στο πλαίσιο των κυρώσεων για την εισβολή της χώρας στην Ουκρανία. Αρχικά είχαν αποβληθεί προσωρινά για έναν μήνα, ωστόσο η Λίγκα προχώρησε χτες σε αυτήν την - αναμενόμενη με βάση και τις διεθνείς εξελίξεις - απόφαση ανακοινώνοντας πως τα αποτελέσματα των ομάδων αυτών δεν υπολογίζονται στη βαθμολογία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ