Πέμπτη 7 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Παράσταση Πολιτικής Αγωγής από τον πατέρα

Παράσταση Πολιτικής Αγωγής, προς υπεράσπιση της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προφυλακίστηκε για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης τους, δήλωσε χτες αφού επισκέφτηκε την 18η ανακρίτρια ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα, σε σχετική δήλωσή του μεταξύ άλλων είπε ότι «δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» και πρόσθεσε πως «θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου». Η έρευνα συνεχίζεται και πλέον με τα βουλεύματα άρσης απορρήτου που έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους κάνουν τον έλεγχο για έρευνες της κατηγορουμένης στο διαδίκτυο για την κεταμίνη (την τοξική ουσία που οδήγησε στον θάνατο την 9χρονη) ή ακόμη και για αναφορές σε μηνύματά της ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της.

Η ανακρίτρια θα προχωρήσει στην κλήτευση κάθε προσώπου που με κάποιον τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση. Επίσης, αναμένονται εξελίξεις στις δύο νέες έρευνες που έχει αναλάβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας ως προς τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας που «έφυγαν» από τη ζωή το 2019 και το 2021. Σε περίπτωση που εντοπιστούν στοιχεία που να δείχνουν ενδεχόμενη διάπραξη εγκληματικής ενέργειας (υπάρχουν ενδείξεις για θάνατο από ασφυξία) θα ασκηθούν και ποινικές διώξεις. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δικηγόροι της κατηγορουμένης σκοπεύουν να καταθέσουν αίτημα αποφυλάκισης.

Σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση της «διαδρομής» της κεταμίνης ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στη φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψίας. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές αρχές στην Ελλάδα, πού έκανε καταγραφές και πού έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα». Και πρόσθεσε: «Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της».

Επίσης, προχωρά η έρευνα για τον θάνατο της ιδιοκτήτριας του σπιτιού που διέμενε η οικογένεια με τα τρία άτυχα παιδιά στην Πάτρα και τη διαχείριση της περιουσίας και των λογαριασμών της που είχε ο Μ. Δασκαλάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ