Παρασκευή 6 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
Πέτυχαν επανασύνδεση του ρεύματος σε λαϊκό νοικοκυριό

Μετά τις αγωνιστικές παρεμβάσεις που οργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα Ελευσίνας ενάντια στην ακρίβεια, χτες πραγματοποιήθηκε η επανασύνδεση του ρεύματος σε μονογονεϊκή οικογένεια με νεφροπαθή μητέρα που κατοικεί στις εργατικές κατοικίες Μάνδρας, όπου ο ιδιώτης πάροχος είχε προχωρήσει σε διακοπή τη Μ. Δευτέρα.

Η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Ο αγώνας συνεχίζεται. Τα λαϊκά σπίτια που βρίσκονται σήμερα χωρίς ρεύμα είναι πολλά και τους απευθύνουμε κάλεσμα να πάρουν κουράγιο, να καταγγείλουν τις διακοπές ρεύματος και με συλλογικό αγώνα να διεκδικήσουμε την επανασύνδεσή του.

Σήμερα που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας αναγκάζεται ή απειλείται να ζει στα "σκοτάδια", είναι ανάγκη να δυναμώσουν η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας. Ερχόμαστε σε επαφή με τους συλλόγους και τα σωματεία μας, με την Επιτροπή Αγώνα κατά της ακρίβειας. Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν θα ανεχτούμε καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκά νοικοκυριά και σε μικρομάγαζα στην περιοχή μας. Δεν θα ανεχτούμε καμία απειλή. Δεν ανεχόμαστε τα σκοτάδια στη ζωή και στα σπίτια μας για τη λάμψη των κερδών».

  • Σε σύσκεψη την Κυριακή 8 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο πάρκο Λυσίου (λεωφ. Γαλατσίου 112) καλούν σωματεία και φορείς του Γαλατσίου ενάντια στην ακρίβεια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ