Τετάρτη 11 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - ΠΛΕΪ ΟΦ
Ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα

Με τρεις «στροφές» μέχρι το φινάλε των πλέι οφ της Super League 1, η σημερινή 8η αγωνιστική είναι καθοριστική σε ό,τι αφορά τη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή συμμετοχή, πέραν του ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακού (2η, 3η και υπό προϋποθέσεις 4η). Στο πρόγραμμα της αγωνιστικής δεσπόζουν τα δύο ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τους πρωταθλητές «ερυθρόλευκους» να θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου και τους «πράσινους» να στοχεύουν στο αποφασιστικό βήμα για την 3η θέση. Κρίσιμο και το ντέρμπι στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αρη και να επιζητεί το σπάσιμο του αρνητικού σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη, ώστε να μην κινδυνεύσει να χάσει τη 2η θέση, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου. Τέλος, στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, επίσης χωρίς περιθώρια απωλειών, φιλοξενεί τον ανεβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ - Αρης (18.30 - Novasports Prime), ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα (19.30 - Cosmote Sport 1), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (21.00 - Novasports Prime).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ