Πέμπτη 19 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών η υπόθεση

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να αποφασίσει αν θα οδηγηθεί ή όχι σε δίκη η υπόθεση της καταγγελίας της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για ομαδικό βιασμό στο ξενοδοχείο «ΜΕΤ», τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς του 2022.

Η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα έκρινε ψευδείς τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας και πρότεινε την απαλλαγή του μοναδικού κατηγορούμενου, γόνου μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα και τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου 27χρονου.

Ο δικηγόρος της Γ. Μπίκα προετοιμάζει υπόμνημα για την αντίκρουση των ισχυρισμών της εισαγγελέως. Δηλώνει πως πιστεύει ότι η δίκη θα γίνει και θα δικαιωθεί. Διευκρινίζει ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και θυμίζει ότι έχουν υποβάλει μηνύσεις για ψευδορκία σε βάρος των 6 μαρτύρων, πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η εισαγγελική πρόταση. Ενώ αφήνει αιχμές και για προσπάθεια συγκάλυψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 4 μάρτυρες είναι φίλοι των γόνων της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και οι άλλοι 2 είναι υπάλληλοι του ξενοδοχείου «MET».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ