Τρίτη 24 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Ξεχώρισαν τα ελληνικά κουπιά

Συγχαρητήρια από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΚΚΕ

Ιδανικά ξεκίνησε η σεζόν για τις διεθνείς υποχρεώσεις της ελληνικής κωπηλασίας. Στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων στο Βαρέζε της Ιταλίας τα ελληνικά πληρώματα πανηγύρισαν την κατάκτηση 4 μεταλλίων (3 χρυσών και 1 ασημένιου) μετά από συμμετοχή σε 7 τελικούς, φέρνοντας την Ελλάδα στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης πίσω από την πρώτη Ρουμανία με 5 μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Κατερίνα Γκόγκου στο σκιφ νεανίδων με 7:40.99, το δίδυμο των Ιωάννας Ασβεστά - Ελβίρας Αργυράκη στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου με 7:20.15, και οι Σοφία Σοφία Δαλίδου - Στυλιανή Νάτσιουλα στο διπλό σκιφ, με 7:05.47. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν στο τετραπλό σκιφ εφήβων οι Αδάμ - Λυκομήτρου - Χολόπουλος - Παπάζογλου, οι οποίοι τερμάτισαν 2οι, μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τους νικητές.

Παρουσία σε τελικούς αγωνισμάτων είχαν επίσης οι Κοπίδης - Μακρυγιάννης στο διπλό σκιφ εφήβων, τερματίζοντας 5οι, οι Λεβεντέλη - Λαπίκοφ - Ανγκου - Ντάρα ήταν 6ες στο τετραπλό σκιφ νεανίδων και οι Κωστούλας - Κούτρας επίσης 6οι στη δίκωπο εφήβων. Τέλος, οι Γεωργίου - Χαρίσιος - Φοροζίδης - Κολοβός κατέλαβαν την 1η θέση στον μικρό τελικό και 7η συνολικά στην τετράκωπος άνευ στους έφηβους.

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες της ελληνικής κωπηλασίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας για την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (τριών χρυσών και ενός ασημένιου) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων που ολοκληρώθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια, με πολλές ακόμα επιτυχίες στις διεθνείς διοργανώσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ