Σάββατο 28 Μάη 2022 - Κυριακή 29 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσιο πρόγραμμα πολιτικού ανοίγματος

Το Σάββατο 28 Μάη

-- Στις 11 π.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους από την εταιρεία ICAP.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Κορωπίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Δαφνής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου (Ελ. Βενιζέλου & Μεσσηνίας). Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Καματερού - Γεροβουνού καλούν σε εκδήλωση στην πλατεία Καματερού, με θέμα «Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο». Στον χώρο θα υπάρχουν δραστηριότητες για τα παιδιά και θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στον προαύλιο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης Λυκόβρυσης - Πεύκης (Αφροδίτης 4). Την παρουσίαση θα κάνει ο Στρατής Δουνιάς, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Την Κυριακή 29 Μάη

-- Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟ Φαρμάκου καλούν σε συγκέντρωση στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ.

-- Στις 11 π.μ. σύσκεψη με εμποροϋπαλλήλους από μεγάλα πολυκαταστήματα.

-- Στις 11 π.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους από ελεγκτικές εταιρείες.

-- Στις 11.30 π.μ. σύσκεψη με εργαζόμενους από την εταιρεία «Πράκτικερ».

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Κρητικών Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας (Σαπφούς 4). Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της Επιτροπής Αττικής και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας.

Τη Δευτέρα 30 Μάη

-- Στις 12 μ. ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, θα επισκεφτεί τα πρακτορεία Τύπου «Αργος» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ. ο Χρήστος Ματαράγκας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βιομηχανίας, θα επισκεφτεί την εταιρεία «Καούσσης» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Τρίτη 31 Μάη

-- Στις 10.30 π.μ. ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον Πειραιά (Λεύκα) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ