Τρίτη 5 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Εικοσιτετράωρη απεργία στον «Planet»

Προειδοποιητική 24ωρη απεργία στο ραδιοφωνικό σταθμό «Planet» πραγματοποιεί σήμερα η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΤΕΡ), μαζί με το ΕΚΑ και την ΕΣΗΕΑ. Η απεργία αρχίζει σήμερα το πρωί στις 6 και θα τερματιστεί αύριο την ίδια ώρα.

Η απεργία είναι μια πρώτη «απάντηση» στον Μ. Ανδρουλιδάκη, που αφήνει απλήρωτο το προσωπικό, ενώ ως γνωστό -όπως πρόσφατα δήλωσε- ετοιμάζεται για μαζικές απολύσεις στον «Planet» αλλά και στο TEMPO.

Οι εργαζόμενοι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕΡ και του ΕΚΑ, διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, την εφαρμογή των ΣΣΕ, την τήρηση του νόμιμου ωραρίου εργασίας του προσωπικού, τη λήψη και τήρηση μέτρων υγιεινής, την άμεση εκπλήρωση των υποχρεώσεων της ιδιοκτησίας, προς τα ασφαλιστικά ταμεία για όλους τους εργαζόμενους.

Λένε όχι στη μαύρη εργασία και στις τριτοκοσμικές -όπως τις χαρακτηρίζουν- συνθήκες εργασίας. Ζητούν το σταμάτημα των απολύσεων, ενώ δηλώνουν που όλοι μαζί ενωμένοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ παλεύουν μέχρι την τελική δικαίωση. Σ' έναν αγώνα που θα είναι μακρύς και μέχρι τη δικαίωσή του δε θα πάψει να κλιμακώνεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ