Κυριακή 13 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο «Ριζοσπάστης» τούς ενοχλεί...

Την Κυριακή 31 Γενάρη, είδα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας να γράφει η σύνταξη για τις διώξεις του «Ριζοσπάστη», που στοχεύουν, από το 1918 έως σήμερα, το 2000, στο αποδυνάμωμα τόσο των αγώνων του λαού μας, όσο και στο «ξόφλημα» του κομμουνιστικού κόμματος. Καθώς επίσης και την αποσιώπηση και διαστρέβλωση των ιδεών μας, για ένα καλύτερο μέλλον, για μια πιο ανθρώπινη ζωή...

Εμείς αγωνιζόμαστε γι' αυτά. Οι «άλλοι» για το πώς θα κάνουνε τα 10 εκατομμύριά τους 100, καθώς και με το τι θα σκαρφιστούνε για τα δήθεν «φαντάσματα του παρελθόντος» και πώς θα τα διώξουνε από το μυαλό των εργατών -όπου γης- για να μην ξεσηκωθούν!

Τόσες διώξεις, λοιπόν, και φαντάζομαι τι «άγριο» αντικομμουνισμό έχουνε κάνει, από το 1918 και δώθε, όλο αυτό το πλιάτσικο της ολιγαρχίας που κυβερνάει ίσα με τα τώρα. Ετσι είναι!

Λοιπόν, νομίζω, ότι η εφημερίδα μας και επειδή έχει βελτιωθεί πολύ τώρα τελευταία, αλλά και επειδή δικαιώνονται οι θέσεις μας, ενοχλεί... Και ενοχλεί πολύ περισσότερο αυτούς που είναι ένοχοι!

Και ένοχοι είναι, αλλά και γελοίοι, αν νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και τον αντικομμουνισμό θα χτυπήσουν το «Τιμημένο ΚΚΕ»!!!

Αναρωτιέμαι -ειλικρινά- αν θα πρέπει ο κάθε Γιαννόπουλος, να τα παρατήσει και να πάει σπίτι του και όχι να τα βάζει κάθε μέρα με το υπερ-80χρονο ΚΚΕ.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πύργος Ηλείας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ