Κυριακή 10 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ
Οχι σε οικολογικό σκάνδαλο

Παπαδάκης Θαν. Ιστιαία. Πληροφορούμαστε πως στο ΥΠΕΧΩΔΕ και ειδικότερα στην υφυπουργό κ. Ροδούλα Ζήση εκκρεμούν αιτήσεις οικοδομικών συνεταιρισμών που ζητούν οικιστική καταλληλότητα για να προχωρήσουν σε οικοδόμηση τουριστικών οικοδομών στο αγρόκτημα Βαρβάρας του Δήμου Λουτρών Αιδηψού. Δεν ξέρω αν η Κα υφυπουργός γνωρίζει ότι η εν λόγω περιοχή αποτελεί έκταση ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με αναγνωρισμένο υδροβιότοπο που απέχει μόλις 100 μέτρα από το χειμέριο θαλάσσιο κύμα. Είναι δε, γνωστό πως σχετικός νόμος απαγορεύει στις περιπτώσεις αυτές τη χορήγηση αδειών εφ' όσον δεν απέχουν 2.000 μέτρα από τη θάλασσα. Ως Βορειοευβοιώτης θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώσω την Κα υφυπουργό ώστε να αποφευχθεί μέγα οικολογικό σκάνδαλο στην περιοχή μας.

Φρούτα που βρωμάνε!

Ν.Κ. Αυτόν τον καιρό, παρά την... παγωνιά, βγήκαν πολλά φρουτάκια στην επιφάνεια. Κι ενώ στο δικό μας κήπο μοσχοβολά ωραία μυρουδιά και απλώνεται. Στον κήπο το δικό τους κάτι βρωμάει. Ο,τι και να κάνουν λοιπόν σύντροφοι, ο κήπος τους ήταν, είναι και θα παραμείνει βρώμικος. Σύντροφοι εμείς προχωράμε μπροστά όπως πάντα! Να είστε σίγουροι πως θα νικήσουμε, γιατί ο κόσμος σιγά σιγά καταλαβαίνει πόσο δίκιο έχουμε και αυτόν τον κόσμο θα τον αλλάξουμε.

Ευχαριστίες

Δ. Γκουτζικώστας, Τρικοκιά Γρεβενών. Βρέθηκα από 18 Φεβρουαρίου στο Νοσοκομείο «Παπαδημητρίου» κλινική του ΙΚΑ για γενικές εξετάσεις. Η κυβέρνηση Σημίτη τα έβγαλε όλα στο σφυρί για ιδιωτικοποίηση. Ολο το νοσοκομείο αντέδρασε, το προσωπικό βγήκε σε απεργίες, 24ωρη, στάσεις εργασίας κλπ. χωρίς να εγκαταλείψουν τους αρρώστους. Θέλω μ' αυτή την επιστολή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, νοσοκόμους και γιατρούς έναν έναν και όλους μαζί που πασχίζουν γι' αυτό το νοσοκομείο, που δημιούργησαν αυτή τη χειρουργική ορθοπεδική κλινική. Τους ευχαριστώ για την περίθαλψη και την ανθρωπιά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ