Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Συναντήσεις για χρήματα και έναρξη πρωταθλημάτων

Συνάντηση με εκπροσώπους της κυβέρνησης έχει σήμερα αντιπροσωπεία της Super League με ζητούμενο τα χρήματα από το «στοίχημα» που θα εισρεύσουν στα ταμεία των ΠΑΕ.

Εχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση στη Super League 2 όσο και στις λίγκες άλλων ομαδικών αθλημάτων ότι οι πληρωμές... πάνε για τα μέσα Γενάρη του επόμενου έτους. Μάλιστα, η SL2 είχε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και στη συνέχεια με τον υπουργό Οικονομικών, ο οποίος τους είπε πως τα χρήματα που αφορούν στη φορολογία των κερδών τυχερών παιγνίων για το 2022 έχουν δοθεί στις ΠΑΕ και πλέον θα δοθεί προκαταβολή για το 2023 στις 15.1.2023. «Επειτα από αυτές τις εξελίξεις, γίνεται κατανοητό ότι δυσκολεύει αισθητά η διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2022-2023 και θα διεξαχθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο», σημειώνει η SL2.

Από την πλευρά του, ο ΕΣΑΚΕ επισημαίνει ότι οι ΚΑΕ «που αγωνίστηκαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της απελθούσας σεζόν, 2021-'22, δεν έχουν πάρει το μερίδιο που τους αναλογεί από την φορολογία των κερδών από τυχερά παίγνια» και ζητά «ίση αντιμετώπιση». Παρ' όλα αυτά, δεν τίθεται ζήτημα αναβολής της κλήρωσης ή της έναρξης της Basket League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ