Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζεται το ταξίδι του, με κορύφωση τις εκδηλώσεις στο Πάρκο Τρίτση

Συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη τη χώρα το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που θα κορυφωθεί στις 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώθηκαν 70 χρόνια από την εκτέλεσή του.

Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Για τρεις μέρες στη διάρκεια των κεντρικών εκδηλώσεων θα ξεδιπλωθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα στις πέντε Σκηνές, στους χώρους και στα Στέκια. Συνεχίζοντας την παρουσίαση πλευρών του περιεχομένου του Φεστιβάλ, ο «Ριζοσπάστης» σήμερα «επισκέπτεται» τον Παιδότοπο, που θα υποδεχτεί τους μικρούς επισκέπτες, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν χώρο συνάντησης των νέων γονιών, προσφέροντας απλόχερα δημιουργικές στιγμές και επαφή με διάφορες μορφές τέχνης, προσαρμοσμένες στις μικρές ηλικίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ