Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Στην τελική ευθεία η Εθνική

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει ενταχθεί από την περασμένη Κυριακή στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη μέση, η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τους δύο προσεχείς της αγώνες στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Θυμίζουμε ότι για τη β' φάση του 2ου «παραθύρου» της FIBA η Εθνική αντιμετωπίζει τη Σερβία εκτός έδρας αύριο Πέμπτη και το Βέλγιο εντός έδρας την Κυριακή 28 Αυγούστου. Πρώτος στόχος φυσικά είναι οι νίκες που θα φέρουν την Εθνική ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση, παράλληλα όμως οι δύο αυτοί αγώνες θα αποτελέσουν και «πρόβα τζενεράλε» για το Eurobasket σε Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία και Γεωργία.

Εurobasket U16: Στα προημιτελικά η Εθνική κορασίδων

Σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket U16 που διεξάγεται στην Πορτογαλία πήρε η Εθνική κορασίδων, μετά τη νίκη της στη φάση των «16» επί της Λετονίας με 77-64. Κορυφαία της Εθνικής ήταν η Βασιλική Χωλοπούλου με 21 πόντους. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής, στα προημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Ισπανία - Φινλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ