Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 - Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Συνεχίζονται οι βιβλιοπαρουσιάσεις

-- Η ΚΟΒ Φαρσάλων του ΚΚΕ διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στις 29 και 30 Αυγούστου με θέμα «1922 Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή. Συμπεράσματα για το εργατικό - λαϊκό κίνημα». Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην πλατεία Λαού θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», που θα συνεχιστεί την Τρίτη 30 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο. Την παρουσίαση της έκδοσης για το 1922 θα κάνει η Γεωργία Καπέτη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

-- Η ΤΟ Ανατολικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί εκδήλωση την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, και στο εμβληματικό του έργο «Μικρά Ασία».

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης για το 1922, την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Μόσχος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ