Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 - Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΓΥΝΑΙΚΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 27 Αυγούστου

-- Οι ΚΟ Χαλκίδας πραγματοποιούν πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση στη Νεάπολη Χαλκίδας, στις 9 μ.μ. στο Πάρκο Δέλτα. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Μερακλήδες».

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση στον Πύργο, στις 9 μ.μ. στο Πάρκο Ξυστρή. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Φωτεινή Νικολοπούλου, Μιχάλη Τζίφα, Νώντα Λύκο και Θανάση Καραμπέτσο.

Κυριακή 28 Αυγούστου

-- Η ΚΟΒ Σελίνου Χανίων πραγματοποιεί πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση στον Βουτά Σελίνου, στις 8 μ.μ. στο «Στέκι της Εσθήρ». Θα μιλήσει ο Σπύρος Αγριμάκης, Γραμματέας της ΤΕ Χανίων.

-- Η ΚΟΒ Αρκαδίων Ζακύνθου καλεί σε προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι Βαρδιόλας της Κυψέλης. Θα προλογίσει ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

-- Η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών Καβάλας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στο παρκάκι Αγ. Λουκά (έναντι Στρατοπέδου Καρακώστα) στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κώστας Κουκούλας, Γραμματέας της ΤΕ Καβάλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ