Σάββατο 9 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
Τηλεόραση
Αναμένεται η απόφαση για το «Μπαρ»

Στο τέλος της προσεχούς βδομάδας θα κριθεί το μέλλον του «Μπαρ» του MEGA στο Γαλάτσι, οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου.

Χτες στο Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκε προσφυγή του «MEGA» και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, οι οποίοι ζητούν την ανάκληση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Γαλατσίου. Να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης είχε αποφασίσει την ανάκληση της άδειας του καταστήματος και το «σφράγισμά» του, καθώς από αναψυκτήριο - εστιατόριο που ήταν μετατράπηκε σε «Μπαρ», ενώ βρίσκεται δίπλα σε σχολεία.

Οι νομικοί εκπρόσωποι του δήμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέφεραν ότι το «Μπαρ» λειτουργεί παράνομα, ενώ επικαλέστηκαν και την κοινωνική διάσταση του προβλήματος. Χαρακτηριστικά, τόνισαν ότι το ζήτημα δεν είναι να φύγει το «Μπαρ» από το Γαλάτσι και να πάει κάπου αλλού, αλλά το δικαστήριο θα πρέπει να το απασχολήσει γενικότερα τα μηνύματα που δίνουν τα διάφορα ριάλιτι σόου, όπως το «Μπαρ».

Ο νομικός εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του «Μπαρ» και του MEGA κινδυνολόγησε και μίλησε για ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά (!) που θα υποστούν σε περίπτωση που απαγορευτεί η λειτουργία του «Μπαρ». Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε να εκδώσει την απόφασή του, η οποία αναμένεται την προσεχή Πέμπτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ