Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Ανατροπή δεδομένων με τον Κανέδα στον Αρη

Ο νέος τεχνικός του Αρη δεν θα είναι τελικά ο Ισπανός Ραούλ Κανέδα, όπως ανέφεραν πληροφορίες τις τελευταίες μέρες. Οι δύο πλευρές φέρεται ότι είχαν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο προκλήθηκαν αντιδράσεις εντός και εκτός ομάδας λόγω της έλλειψης εμπειρίας του Κανέδα ως πρώτου τεχνικού σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» την τελευταία στιγμή να υπαναχωρήσει. Συνεχίζεται έτσι η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι εξετάζεται η περίπτωση του (επίσης Ισπανού) Χούλιο Βελάσκεθ.

Ολυμπιακός: Επισημοποιήθηκε χθες η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στους πρωταθλητές Ελλάδας, με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση να ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου διεθνούς αμυντικού ως δανεικού από την ιταλική Βερόνα για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς. Ο Ρέτσος θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα μετά από 5 χρόνια, οπότε είχε πάρει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Σε άλλο μέτωπο, τα τυπικά φαίνεται να απομένουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να εντάξει στο δυναμικό του τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Κοπεγχάγης, Πεπ Μπιέλ.

ΑΕΚ: Στις 30 Σεπτέμβρη θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της «Ενωσης», όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ, δύο βδομάδες μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία (17/9). Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ συνεχίζεται το ψάξιμο στο μεταγραφικό παζάρι, με την απόκτηση επιθετικού να εμφανίζεται ως πρώτη προτεραιότητα. Παράλληλα, μετά τον Μιχάλη Μπακάκη αποχώρησε από την ΑΕΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την κυπριακή Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ